2777
2789
عنوان

جواب ناز کشیدن نامزدم چه جوری بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 91 پست
نه والا من دوتا اون باید بگه یکی من زیادیش هم زبون بازی حال نمیده

اخه دلم ضعف میره براش... دیشب یهو وسط خوابش برد از شدت خستگی... منم قطع کردم اینارو نوشتم براش... از عمق وجودم درمیاد همشون

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکشتت مردم از خنده

اخخه اونروز یکی میگفت شوهرم پاهامو از پتو بوسیده منم گفتم شوهرم میگه قربون پرو پاچت بشم منم میگم پاهام ببوس میگه دیگه پر رو نشو🤣🤣

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اخه دلم ضعف میره براش... دیشب یهو وسط خوابش برد از شدت خستگی... منم قطع کردم اینارو نوشتم براش... از ...

ژوون عمق وجودت تو حلقم اوایل باشه طبیعیه 

چرا ج نداده

خوابش برد اخه یهویی ... داشتیم حرف میزدیم وسط مکالمه خوابش برد... منم نخواستم خوابش ب هم بریزه... قطع کردم دلم ضعف رفت براش... نوشتم براش

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

Vali man delam mikhad toro .....تو جوابش چی بگم 😑

بگو منم دلم تورو میخاد حتی فکرشم نمیتونی بکنی چقدر دلم تندتند برات تنگ میشه انگار نفس کم میارم

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
ژوون عمق وجودت تو حلقم اوایل باشه طبیعیه 

دو ساله دوستیم عزیزم... اوایل نیست... رفته رفته عاشقتر میشم... دیونه میشم 😑

الهییی

اخخه اونروز یکی میگفت شوهرم پاهامو از پتو بوسیده منم گفتم شوهرم میگه قربون پرو پاچت بشم منم میگم پاه ...

خخخخخخ😂😂😂😂😂

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
دو ساله دوستیم عزیزم... اوایل نیست... رفته رفته عاشقتر میشم... دیونه میشم 😑

ماهم با عشق ازدواج الان ده سال میگذره ولی بعد ازدواج یه جور دیگه مردا میشن حالا تو زندگی تجربه میکنی تا بفهمی

وای منم عاشق اسم روژانم

عشقم دوس داره این اسمو