2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودین چکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست

نه به خالتون نگید 

به خودپسرخالتون بگید

اونم با ملایمت بهش بگید زندگی شخصیت به خودت ربط داره ما نمیخوایم دخالت کنیم ولی فقط لطف کن وقتی میای قدمت به روی چشم ولی مثلا دوست دخترت اینا رو نیار 

بگو نمیخوام یه دفعه خاله بشنوه و ناراحت بشه بعدم بگو ما اینجور راحت نیستیم خیلی دوستانه بهش بگید اگه هم ناراحت شد بشه به رحال راه منطقیش ینه اگه به خالتون بگید میشید خبرچین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خود پسره دعوا کنین

بیچارهذبچه است باید ادب بشه

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
بنظرم حتما به خالت اطلاع بدین مامانت و راضی کن ز بزنه تو ارامش بگه جریان رو. خدایی نکرده بعدا یچیزی ...

اره منم همینو میگم تازه خونه عموشم اینجاس .  دیده ما دو تازه تنهاییم داره سو استفاده میکنه 

اولا خونه شما نباید بیاردش

دوما به پسرخالت بگو که به خونوادش اطلاع میدین چون بعدا همون شوهرخاله و خالت سر شما اوار میشن که چرا نگفتین.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰