2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395219 بازدید | 2283 پست
یه سوال دیگه هم دارم، دوستم تستوسترون خیلی بالایی داره و دکتر دارو های هورمونی شیمیایی داده که باعث ...

قرص پروست شاری گیاهیه مهار کننده تستسترون هست. هر روز دمنوش نعناع و چای سبز و گزنه بخوره. در ضمن قرصای گزنه هست اسمشون اورتیدین باید باشه ایرانی ان خیلی خیلی عالی ان.

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
من تخمدان پلی کیستینگ دارم و دکتر داروی دوفاستون داده، شش ماه اول پریودام منظم می شد ولی الان سه ماه ...

عزیزم بدن هرکسی یجور جواب میده من با اینا خیلی خوب درمان شدم ولی اگه تاپیک رو نگا کنی خیلیا میگن درمان نشدیم بهرحال باید شروع کنی و هورمونات رو منظم کنی. کرومیوم اینوفولیک و زینک همشون عالی ان. قرص پروست شرکت شاری خوبه اورتیدین هم که گفتم قرص گزنه هست البته اگه پیدا کنی. ورزش و رژیم غذایی یادت نره. افسردگی و استرس خودش مشکلتو تشدید میکنه. شروع کن به امید خدا بهتر میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ پیغام دوستی ازت ندارم خودت نگا کن

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
عزیزم بدن هرکسی یجور جواب میده من با اینا خیلی خوب درمان شدم ولی اگه تاپیک رو نگا کنی خیلیا میگن درم ...

من مو های ضخیم در میارم یعنی تستسرون بالاست و پرست هم بخورم؟

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
قرص پروست شاری گیاهیه مهار کننده تستسترون هست. هر روز دمنوش نعناع و چای سبز و گزنه بخوره. در ضمن قرص ...

مرسی💓

استارتر شبا هم کلا خواب به چشم نمیاد، همش هم تپش قلب می گیرم

چون‌شمانمیدونین پوستت چیه  دوم شماپوستت خشکه ژل ملایم بایدبخری که کرمی باشه نه اسکرابی اکثرژل ...

اخه من دکتر پوست گفت چربه ولی من خودم میدونستم بعد که پوستمو میشورم خشک و پوست پوست میشه بعد گفت خب مرطوب کنندا پوست خشک بزن

چندین مدل فوم شستشو داشتم هرسری سازگاری نداشت

رفتم مدلشو عوص کردم فایده نداشت

دکتر پوست اخری گفت برو ایروکس بگیر شامپو بدن پوست خشک و حساس بزن صورتت خوبه بد نیست ولی چون همه میگن باید تونر بزنی بعد ژل شستشو اسکرابم بکنی و... من موندم چون انجام نمیدم جوش میزنم یا نه

الان قرصا رو میخورم خداروشکر کم شده حالا اون چندتا طبیعیه بعد حدود ۲ سال دوروز پیش یکم فالوده بستنی خوردم عذاب وجدان داشتم نکنه جوش بزنم 

دیگه خلاصه

به داروخونه هم گفتم اونام هرچی میدادن اوکی نبود

بخاطر همین گفتم به شماها بگم اخه شرایطمون یکیه شاید اوکی تر باشه

راستی روغن ارگان به پوست میزنین چون چرب میکنه بعد خودش باعث جوش نمیشه؟ اخه میگن اصلا نباید صورت چرب باشه وقتی جوش میزنین

اخه من دکتر پوست گفت چربه ولی من خودم میدونستم بعد که پوستمو میشورم خشک و پوست پوست میشه بعد گفت خب ...

این روغن ارگانی که من میزنم اصلا تعادل پوست رو خراب نمیکنه من خودم خیلی جوش دارم وقتی میزنم بهترمیشم پوستمم چربه تقرببا اما الان متعادل شده

عزیزم عکس روغن آرگانت،کرم ترمیم کننده اتومیدی عزیزم

کرم ترمیمم کنندمو تو صفحات قبل عکسشو دادم.کرم کالی درم بزک ساخت فرانسه هستش تا عصری هم ان شاءالله از روغن ارگان عکس میگیرم میفرستم

استارتر شبا هم کلا خواب به چشم نمیاد، همش هم تپش قلب می گیرم

متابولیسم انرژی مشکل داره البته به حالت های روحیتم بستگی داره. ورزش و پیاده روی و انرژی مثبت خیلی خوبه

اخه من دکتر پوست گفت چربه ولی من خودم میدونستم بعد که پوستمو میشورم خشک و پوست پوست میشه بعد گفت خب ...

روزیکه غذای شیرین یا خیلی پرچرب خوردی کروم بیشتر بخور این تجربه منه

متابولیسم انرژی مشکل داره البته به حالت های روحیتم بستگی داره. ورزش و پیاده روی و انرژی مثبت خیلی خو ...

ممنون اسی خیلی کمک کردی با این تاپیکت

اسی فیفول هم مصرف کردی؟