2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395282 بازدید | 2283 پست
گف صورتت هنوز جوش میزنه و لک داره تا شش ماه اینارو بخور بعد بیا واسه زیبایی 

اسپیرو همیشه برام تا یه مدت اثر میکرد در کل قرص بدی نبود و من زمانیکه میخوردم راضی بودم ولی فقط ظاهرا جوش رو کنترل میکرد و مشکل درونی باقی بود. 

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

من تو سونوم pco نوشته بود

پارسال قاعدگی های شدید و زیاد داشتم شاید دوبار در ماه و هر دفعه هم خونریزی شدید تا جایی که کارم به بیمارستان میکشید. بالاخره با داروهای دکتر طب سنتی برگشت ب روال عادی

ولی الان تقریبا دوماهه پریود نشدم.‌نمیدونم باز چیکار کنم؟؟؟دکتر زنانم پارسال برا pcoهیچی نداد گفت هر وقت قصد بارداری داشتی بیا. 

الان راهکار چیه دوستان؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای ایول عزیزم اینه یعنی؟؟ الان دانلودش میکنم فک کنم خودشه 🤗🤗🤗🤗🤗

عزیزم شما از کجا فمیدی پلی کیست هستی من متوجه نشدم از کجا فمیدین

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
منم یکساله درگیر جوش کنار لب هستم ممکنه منم ولی می سایم باشم ولی از و سونو همه چیم طبیعی بود

هیچ ربطی به طبیعی بودن اینا نداره بهش میگن hiden pco  یعنی پلی کیستیک پنهان. به علائم دیگت نگاه کن. تو با مکمل راحتتر درمان میشی. بازم من دکتر نیستم خودتم تحقیق کن عزیزم

اسپیرو همیشه برام تا یه مدت اثر میکرد در کل قرص بدی نبود و من زمانیکه میخوردم راضی بودم ولی فقط ظاهر ...

بنظرت قطع کنم؟ آخه نفهمیدم چرا اینو واسم نوشت. پریودم ک منظمه.. تنبلی دارم؟ از کجا فهمید؟ 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
چرا سونو  pcoرو نشون نمیده اخه بچه شیر میدم ضرری نداره آگنوگل هم باید بخورم،؟ برای چیه   ...

عزیزم برا شیردهی بذار برات سرچ بزنم دقیق تر بگم. اینا که گفتم برا شرایط شیردهی و حاملگی نیستن.

منم از نوجوونیم تا الان ک بیست سالمه جوش میزنم

ی مدت راکوتان خوردم فایده نداشت ک نداشت

هر کاری رو بگی کردم

بنظرت پلی کیست هستم؟علائمش چیه؟پریودام مرتب

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️

من جوشام تک و توک بود. اصلا لازم ب قرص نبودم. گفتم ک واسه زیبایی رفتم گف بزار اول صورتتو زیر سازی کنم بعد.. نمیدونم چکار کنم. موهام نریزه تو این شش ماه؟؟ 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
عزیزم من پریودهام منظمه .ولی از وقتی که یادمه جوش میزدم وریزش مو داشتم به حدی که الان جلوی سرم خیلی ...

اره عزیزم صدرصد احتمال داره منم سونوی طبیعی داشتم ولی پلی کیستیک بودم!!! اره متخصص زنان و پوست هر دو مینویسن.

چرا سونو  pcoرو نشون نمیده اخه بچه شیر میدم ضرری نداره آگنوگل هم باید بخورم،؟ برای چیه   ...

دقیقا بمنم همینارو میگفتن چقد پولای بی زبون رو توی دکترها و آزمایشگاه ها به باد دادم خندم میگیره بخدا 😂😂 من نمیگم الان هیچ جوشی نمیزنم شاید هرازگاهی یدونه کوچیک که بنظرم هیچ اهمیتی نداره. من یه طوفان رو پشت سر گذاشتم