2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395327 بازدید | 2283 پست

استارتر ممنونم که اینها رو با ما به اشتراک گذاشتی 

من هم درگیرش هستم 

فقط بچه ها اصلا قرص هورمونی نخورین که بیچاره میشین 

من الان د و ماهه پری نشدم ...

تنها راه تغییر لایف استایله . ورزش غذای سالم . حذف قند ساده و کربوهیدراتهای ساده . 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

قرص ضدبارداری تا وقتی مصرف میکنین خوبه ولی اگه بخواین قطع کنین عوارض ریزش مو و جوش با شدت بیشتر از ق ...

وای منم دارم قرص ضدبارداری کنتراسمین برای کیستم میخورم ینی الان قطع کنیم این همه بلا سرم میاد؟؟؟ البته که الان کلیییی جوش بد زدم که هر چی ماسک میزنم خوب نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یادم رفت بگم رازیانه باعث شده بود پرولاکتینم ۱۰۰۰ بشه و دوماه داستینکس خوردم تا نرمال شد پس ا ...

رازیانه وحشتناک هورمونها رو به هم میریزه منم خوردم تمام هورمونهام به هم ربخت .از اون زمان اصلا به کسی توصیه نمیکنم از عرقیجات مصرف کنه .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
من ده ساله درگیر جوشم جوشای وحشتناک  زیر پوست و دردناک بعدم روی پوست قرمز قلمبه هیچ جوره فروکش ...

قند نگرفتی که عزیزم مقاومت به انسولین داری یعنی با اینکه قند خونت پایینه علائم دیابت داری!! وضعیت وحشتناکیه میدونم چی میگی اگه میخوای مکمل هارو در کنار درمانت بخور فک نکنم تداخل بکنه. کرومیوم رو روزی سه تا بخور تا ۱۰۰۰ میلیگرم در روز safe هست

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
آهان حالا فهمیدم آهنگ آرادن می از حولیا افشار رو می خواستی

واااای ایول عزیزم اینه یعنی؟؟ الان دانلودش میکنم فک کنم خودشه 🤗🤗🤗🤗🤗

من پریسال راکوتان خوردم.. دیگه مثه سابق جوش نزدم تک و توک. رفتم دکتر خاستم واسه زیبایی کاری کنم. بهم اسپیرونولاکتون داد با لایه بردار .. چکار کنم.. اینارو جرا بهم داده پس. 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

چرا سونو  pcoرو نشون نمیده اخه

بچه شیر میدم ضرری نداره

آگنوگل هم باید بخورم،؟ برای چیه

اگه امکانش هست اینایی که باید بخریم لیست کن واسم قربونت

بعد چند وقت دیگه جوش نزدی منظورم اینه از کجا بفهمیم دیگهpco نیستیم چن دوره دارو بخوریم

لک هم میشدجای جوشات

من دو ماه پیش باز دکتر بودم ازیترومایسین و محلول ساختنی دو مدل پماد فرانسوی بدون کوچکترین آزمایشی میگم آخه چرا اینقدر جوش میزنم هورمونيه؟ میگه نه ژنتیکه میگم آخه چونمم موی زائد داره میگه بیا لیزر کن همینطور صورتتو

عزیزم من پریودهام منظمه .ولی از وقتی که یادمه جوش میزدم وریزش مو داشتم به حدی که الان جلوی سرم خیلی خالی شده .یه بار ازمایش دادم گفت قندت لب مرزه .احتمال اینکه تخمدان پلی کیستیک دلشته باش با گفته های شما وجود داره ؟متخصص زنان باید برم تا برام ازمایش بنویسه ؟

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
اما حولیا افشار که بی نهایت مشهوره اونجا گفته بودی یه زن خونده . نمی شناختیش؟

عزیزم میشناسمش ولی نمیدونستم این آهنگ مال اونه همش تو ذهنم بود مرسی واقعا 🌺🌺

وای منم دارم قرص ضدبارداری کنتراسمین برای کیستم میخورم ینی الان قطع کنیم این همه بلا سرم میاد؟؟؟ الب ...

ضد بارداری برام خوب بود من بیشتر از ۱.۵ خوردمش و راضی بودم اما دیدم چقد خارجیا ازش بد گفتن و همش میگفتن چجوری قطعش کنیم دیدم هورمون مصنوعی چقد مضره و تا مدت ها روی گیرنده ها میشینه