2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395339 بازدید | 2283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تند تند پریود میشی؟ دوفاستون؟

من رفتم دکتر گف همین بیماریو داری بم زینک پلاس داد با مدروکسی پروژسترون نه تند تند نمیشم دیر میشم

کاربری چهارممه لطفا منو نترکون نی نی یار وگرنه دیگه دوست ندار
عزیزم نمیدونم زبانت در چ حده اما نوشته تا ۱۰۰۰ میلی گرم برای بیش از دو سال سیف هست. البته اگه جوشات ...

منم بادوزقرص هابازی میکنم اماخیلی مقاومن،بااینکه رژیمم خیلی رعایت میکنم

زبانم بدنیست اماترجمه خیلی برام راحت نیس

حالاموندم واسه جای جوشم کراکنیل دوکری بخرم یاگلایکوآرسیس فارما؟؟؟ کسایی که استفاده میکنن بگن کدوم ن ...

من کراکنیل دوکری دارم ولی خب همشون باید زمان بذاری

دیگه اینو دیدم همه تعریف کردن گرفتم جوشارو سریع خشک میکنه ولی جای جوشو اول باید بیاره روی پوست بعد از بین ببره که هنوز تغییزی ندیدم

راستی برای ابرسان اینا

منم نمیزنم هیچی چون اون سال ک دکتر میرفتم خیلی پول دادم همشم خارجی و بی فایده

گرچه که پدرم صورتم در اومده از بس محلولای اشعال دادن بهم که خوب شدنش فاجعس

دیگه اگه خیار داشته باشم ورقه ای نازک میکنم شبا قبل خواب میدارم روی پوستم ۱ ساعت بعدش پوستم اینه میشه دیگه ایجوریا😆

ولی خب کرم ترمیم کننده اینا که گفتین قیمتاش مناسبه حتما میرم میخرم

افتاب ک کلا من نمیبینم

پس احتمالا همون کبدته..اگه پاکسازیش کنه پوستت عالی میشه

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
فرقی برات داشته؟ نسبت به قبل شروع درمان فرقی کردی؟

بی انرژی بودم خیلی،اصلاکسل

ازاین نظربهترم

جوش هام بزرگ وغولن اونم به خاطرهورمون هاس خودراکوتانم که اونقدرقویه اول میریزه بیرون بعدمیبره اینادیگه مکمل وتکمیل ککنده تغذیه ان

۶ماه سرمیکنم بامکمل هاتاازبین برن،ولی همیشه برام سوال بودچراهمه باانرژین من بیحال الآن جواب گرفتم🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعابرات دعامیکنم همیشه سلامت وشادباشی عزیزم😘

کلا خودت میخواستی اقدام کنی برا بارداری کدوم یکی از این مکملا و ویتامینارو قطع کردی؟  یا اینکه ...

پروست رو قطع کن عزیزم. راستش من از روز تخمک گذاری قطع کرده بودم یعنی ۱۵ روز قبل از اینکه بیبی بزنم فقط اینوفولیک میخوردم که اونم بعد مثبت شدن بیبی قطع کردم.

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
همون کالی درم بخرم،ازالکی پول ندم بدترمیشم  امروزتوکانالاداشتم میگشتم محصولات بیواکوآروبابریلی ...

سایتشون مشاور هم داره میتونی از مشاورش هم راهنمایی بگیری و بعد خودت اون چیزی که متناسب با پوستته رو بخری

من اینبار ازش مشاوره گرفتم یه ترمیم کننده ی دیگه بهم معرفی کرد سفارش دادم هنوز نرسیده

ازت عکس پوستتو میخواد بعد بهت میگه چی مناسبه برات