2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

175 بازدید | 23 پست

سلام عزیزا خوبید ؟یه سوال داشتم ازتون ،من مرداد عروسیم بود و الان چهارماهه باردارم ،برا خرید سیسمونی نمیخوام ب بابام فشار بیارم چون تازه خرج جهازوداذه ،از یه طرف هم خونم انقددد کوچیکه ک تو تک اتاقش به زور سرویس خوابم جا شده ،ازین طرف مادرشوهرم اینا میکن ب بابات بگو همه جی بگیره تخت تاشوبگیره کالسکه بگیره چون بعدا شوهرت نمیتونه بگیره بهشون میگم جا ندارم میکه بیار خونه ما بذار ،بنظرتون چی ب خونواده شوهرم بگم ک از دخالت دست بردارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو در حد توان میگیریم.اتفاقا من و شوهرم یرب پیش سر این موضوع حرفزدیم شوهرم میگف خودم میخرم پیش خانوادم نگو.در صورتی ک مامانم مشکل نداره ها ی وام ده تومنی داره برا نی نی گذاشته کنار

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

از الان رو بدی رو سرت تا ابد سوارن

بگو خودمون در موردش تصمیم میگیریم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بگو جا ندارم بعدا هم از مد میفته الان فقط یه مقدار که نیاز دارم میگیرم بعدم بگو پولشو بابام داده که بعدا خودمون بخریم منم گذاشتم کنار اگه شوهرت هماهنگه و باهات راه میاد بهش بگو به خوانوادش بگه خودمون میگیریم

اعصابم خورد شد

اونوقت بگيد طلا از مد رفته

مهربه خوب نيست ب مرد فشار مياد

ببينيد اينا چي ميگن 😑😑😑😑😑چه پرون

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن