2777
2789
عنوان

وزن بالای جنین😨

14025 بازدید | 128 پست

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید

من بارداریه اولم هست و خیلی تاکید داشتم که زایمانم طبیعی باشه ولی وقتی رفتم سونوگرافی و وزن فرزندم رو دیدم راستش ترسیدم از زایمان سزارین هم خیلی خیلی میترسم 

بنظر شما با وزن ۴کیلو میشه راحت طبیعی زایمان کردیانه؟

الان هفته ۳۹هستم بدون هیچگونه دردی دکتر تشخیص داده که وزن بچه بالاترهم میره

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اصلا نمیشه برو سرارین حالشو ببر خدا حفظ کنه نینیتپ برای منم دعا کن

هفته چندی عروس کوچولو

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

چیا می‌خورید ک تپل شده وزنش. توروخدا ب منم بگو

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

حالا خدا رو شکر کن نارس نمیشه

اگه دکتر گفت بخاطر وزن بچه سزارین کن،حرفش رو گوش بده.یه وقت خدای نکرده موقع زایمان طبیعی بچه گیر نکنه.

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
نه بابا اصلا نمیشه برو سرارین حالشو ببر خدا حفظ کنه نینیتپ برای منم دعا کن

ممنونم چشم

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻

نی نی منم ۴۴۸۰ بود بآلای ۴کیلو سز میکنن خیلی ریسک خطرناکیه خدای نکرده یا بچه خفه میشه یا جاییش در میره با لگن خودت در میرع

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

بگردمش اون تپلو رو😂

ن گلم احتمالا نشه

یا خیلی اذیت بشی

سزارین ک ترس نداره

از چیش میترسی؟؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

خواهرشوهر من بچه دومشوبا وزن4ونیم طبیعی آورد

ولی شما شکم اولته

سختت میشه

البته دخترم 2و700بود پدرم درومد تا دنیااومد

فکر نکنم زیاد ربط داشته باشه

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️

نه خیلی سخته به نظرم پاره میشی دخترجان همه جات بخیه میخوده .منم وزن نی نی روززایمانم بالای ۴کیلوبودش ودکترم گفت سخته بخوای طبیعی زایمان کنی بایدسزارین بشی وبرابچه خطرداره بعدوقتی به دنیااومد ۳۸۰۰بودش

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️