من با دو نوع برقی کار کردم طولانی مدت
یکیش شیشه ای بود که سریع بعد آشپزی اسکاج میکشیدم روی سطحش چون صاف بود
دومین برقی از این قدیمیا بود که پلیت داره. شعلش رو نمیبینی . اول که روشن میکنی باید 3 دقیقه صبر کنی تا داغ بشه پلیت ها. این یکی رو زیاد اکی نیستم باهاش بابت آون 3 دقیقه. وگرنه کلا زمان پخت برقی کوتاهتره.
احتمال آتش سوزی هم کمتره. گازی اگر باد بزنه و شعله خاموش بشه یا سر بره غذا و خاموش بشه گاز گرفتگی یا انفجار پیش میاد.
اندوکسیون هم که کلا داغ نمیشه و با مگنت کار میکنه. همیشه صفحش سرده.