2777
2789
عنوان

گاز صفحه اي برقي

8078 بازدید | 16 پست

كسي داره؟ تميز كردن اين گازهاي معمولي بخاطر شعله هاش و چدنهاش تميز كردنش خيلي وقتگيره. ميخام صفحه اي برقي بگيرم. فقط نميدونم مصرف برقش خيلي زياده يا نه؟!؟ 

عزیزم برقی و شیشه ای واسه اونایی خوبه که مطبخ جدا دارن. درحالت عادی مهمون بیاداصلا کارتو سریع پیش نمیبره.چون اصلا توان زیادی نداره .یه برنج بخای آبکش کنی دق میکنی.نکن اینکارو😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان پخت روی اجاق برقی کوتاهتر از گازی هست. 

از میزان مصرف برقش اطلاعی ندارم. 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اونو نمیدونم ولی میگن قابلمه مخصوص داره اونم باس بگیری

فقط یک نوع خاص برقی ها (اندوکسیون ) قابلمه های مخصوص خودش رو میخواد. 

دو نوع دیگه معمولیه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
زمان پخت روی اجاق برقی کوتاهتر از گازی هست.  از میزان مصرف برقش اطلاعی ندارم.

جدي؟ الان كامنت قبل شما يه خانمي گفت كنديش عذاب آوره. انقد كه عوضش كردن. حالا من چيكار كنم؟ سريعتره يا كندتر؟!

جدي؟ الان كامنت قبل شما يه خانمي گفت كنديش عذاب آوره. انقد كه عوضش كردن. حالا من چيكار كنم؟ سريعتره ...

من با دو نوع برقی  کار کردم طولانی مدت 

یکیش شیشه ای بود که سریع بعد آشپزی اسکاج میکشیدم روی سطحش چون صاف بود 

دومین برقی از این قدیمیا بود که پلیت داره.  شعلش رو نمیبینی . اول که روشن میکنی باید 3 دقیقه صبر کنی تا داغ بشه پلیت ها. این یکی رو زیاد اکی نیستم باهاش بابت آون 3 دقیقه.  وگرنه کلا زمان پخت برقی کوتاهتره. 

احتمال آتش سوزی هم کمتره.  گازی اگر باد بزنه و شعله خاموش بشه یا سر بره غذا و خاموش بشه گاز گرفتگی یا انفجار پیش میاد. 

اندوکسیون هم که کلا داغ نمیشه و با مگنت کار میکنه. همیشه صفحش سرده.

من با دو نوع برقی  کار کردم طولانی مدت  یکیش شیشه ای بود که سریع بعد آشپزی اسکاج میکشیدم ...

سلام ببخشید میشه راهنمایی کنید درمورد خرید این مدل گاز؟پیشنهاد میدین؟صفحه جایی که قراره داغ شه به عنوان شعله رنگش تغییر نمیکنه به مرور؟اینکه با برق پخته میشه تفاوتی تو طعم غذا داره؟