2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا گرونن خدایی نکرده بشکنن ..کمرشکنه غمشون🤔

آره ولی خودشون مخصوصا سرویس چایخوریش محشره یعنی عاشقشون میشیا کمرم شکست تا همه رو کامل خریدم 😂😂😂

واسه جهیزیه امم سرویس کریستال اصلی شیک گرفتم اونام خیلی گرون شدن 

پارسالم مس گرفتم واسه پذیرایی عید  اونام خیلی نازن و کاربرد زیاد دارن کلا عاشق خریدن اینجور چیزام ولی حیف مستاجر شدیم هیچ کدومو نچیدم همه تو کارتونن و برداشتم تا سال دیگه بریم تو خونمون اینجا جا نداره

نه من تایفمون جمع کنم زیادن ولی کسایی که رفت و امد داریم بیشتر از اینا نمیشن

واسه من خانواده شوهرم زیادن وگرنه با فامیل زیاد رفت و آمد نداریم

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
آره ولی خودشون مخصوصا سرویس چایخوریش محشره یعنی عاشقشون میشیا کمرم شکست تا همه رو کامل خریدم 😂😂😂 ...

ایشاالله بری خونت منم دارم پزیرایی چینی از این گرونا ولی تو بوفه گزاشتم 

عالیه مبارکه الان که چینی داری کریستالشو بگیر بعدن هم مس بگیر هر سال تنوعی یچی بیار

کریستالم دارم بزار عکسشو بزارم مس هم یکمیشو دارم اجیل خوریشو با قندون و اینا ولی بشقاب و استکان و اینا ندارم

منم اجاره نشینم تو خونه 80متری سپری میکنم چیکار میشه کرد

من قبلا نبودم دوساله اجاره نشین شدم خونمون ۳۰۰ متر بود طبق اون جهیزیه گرفتم و زیاد الان منم تو یه خونه ۹۰ متری ام جای وسیله ام نمیشه اگه میدونستم یروزی مستاجر میشم اینقد وسیله نمیخریدم سخته مستاجری با دوتا بچه کوچولو😭

من قبلا نبودم دوساله اجاره نشین شدم خونمون ۳۰۰ متر بود طبق اون جهیزیه گرفتم و زیاد الان منم تو یه خو ...

اره خوب با دوتا بچه ولی ایشاالله میری خونه خودت به سلامتی خدارو شکر کن .مال من توراهه یه ماه دیگه میاد 

کریستالم دارم بزار عکسشو بزارم مس هم یکمیشو دارم اجیل خوریشو با قندون و اینا ولی بشقاب و استکان و ای ...

منم بشقاب و استکان مس ندارم همون وسایل پذیراییشو دارم آجیل و میوه و شکلات و شیرینی خوری اینا  با سطل و جای دسمال کاغذی و جا کارد و چنگال  نمیشه که چای بریزیم تو استکان مسی تو چینی یا کریستال میارم. ولی سرویس آبگوشت خوری مس دارم که تاحالا استفاده نکردم پارچ و لیوان و کاسه ایناس