یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو پیش دکتر پریسا نجفی عاااااالی کارش من ک خیلی راضی بودم و چند تا از دوستامم پیشش رفتن همه راضیم
خواستی بگو آدرسشو بدم
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
من خودم دوره بارداریم تحت نظر دکتر ویدا تقی پور بازرگانی بودم ایشون بسیار بااخلاق و ماهر هستن و اصلا نوع خاص زایمانی رو تحمیل نمیکنن. البته من سزارین اجباری شدم ولی از اول که میخاستم طبیعی زایمان کنم راهنماییم کردن برا امادگی زایمان ولی خب نشد. بیمارستانهای رضوی و سینا هستن موسی بن جعفر هم میان برا زایمان. من رفتم موسی بن جعفر
بد نبود راضی بودم .به خدا توکل کن همه چیز شانسیه دکتر قدسیه علوی هم خوبه بچه اولم پیش اون بودم
دلخوش باش به باریکه ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمهکارهی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبهروی هماند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچهی کوچکی که رویاهایت را نگه میدارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
نه مشهدیم نه دکتر تو مشهد میشناسم فقط خواستم بگم زایمان طبیعی دقیق مشخص نیست کی درت بگیره بعد اصلا مشخص باشه تو بیمارستان امدی فلان دکتر رو که قبلا انتخاب کردی شیفتش نباشه نمیاد پیشت در ضمن اصولا پزشک شیفت بیمارستانی که رفتی هم میاد دستورات لازم رو میده به ماما ها میره
نه مشهدیم نه دکتر تو مشهد میشناسم فقط خواستم بگم زایمان طبیعی دقیق مشخص نیست کی درت بگیره بعد اصلا م ...
ن دکترم با این ک تو مطب بود خودشو رسوند به زایمانم،همه دکترا مثل هم نیستن
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
ن دکترم با این ک تو مطب بود خودشو رسوند به زایمانم،همه دکترا مثل هم نیستن
من بیمارستان خصوصی مریم تو کرج رفتم دکتر من چون بیمارستان خصوصی رفتم گفت حتی اگه درد نداستی بیا تا خودم شیفتم باشه بالا سرت باشم خدایی هم اومد پیشم که بعد بچم نشد سز کرد برام ولی دولتی اینجوری نیست من توضیحات دولتی رو دادم
پریسا نجفی واقعا تو کارش ماهر و با حوصله و روی خوش انجام میده،یه بار بری پیشش حرفمو باور میکنی،موقع زایمان هم خودشو رسوند با این ک تو مطبش بود،قبلا هم با چشم خودم دیدم یه مریض داشت تو مطبش یهو به خونریزی افتاد تمام مریضاشو ول کرد با اون خانومه ک به خونریزی افتاد رفت بیمارستان،مسولیت پذیره و با دقت،آدرسشم احمدآباد،عارف ۲، ساختمان نیکان،طبقه۴، پریسا نجفی،تلفنشم 38460217
از ساعت 16 تا 20:30هست از شنبه تا چهارشنبه
من بیمارستان خصوصی مریم تو کرج رفتم دکتر من چون بیمارستان خصوصی رفتم گفت حتی اگه درد نداستی بی ...
ن خب منم دولتی نرفتم من بیمارستانم سینا بود و با این ک دردم گرفت و خودش تو مطبش بود،مامای بیمارستان هوامو داشت تا خوده دکترم بیاد،واسه تمام مریضاش اینجوریه واسشم فرقی نداره چه ساعتی باشه خودشو میرسونه