2777
2789
عنوان

تنهام😔

199 بازدید | 24 پست

سلام عزیزای دلم

من یه مدت از زندگیم خیلی تنهایی رو دوست داشتم و از تنهایی لذت میبردم ولی الان چند ماهیه که واقعا نظرم عوض شده و دوست دارم دوست های زیاد و خوبی داشته باشم😢

و البته من آدمی نیستیم که اخلاقم با کسی جور درنیاد ...

اتفاقا توی این چند ماه آدمای زیادی رو واسه دوستی شایسته دونستم ، و تلاش زیادی هم کردم که باهاشون دوست باشم و هر کاری که از دستم برمیاد هم انجام دارم ...

ولی هیچ کسی نیس که دو کلمه باهاش حرف بزنم، باهم شوخی کنیم، بریم بیرون و...

به نظرتون باید چیکار کنم؟

مشکل از منه آیا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله باشگاه میرم ، کلاس موسیقی هم میرم ، دانشگاه هم میرم

ماشاالله . بازم حس میکنی تنهایی . جای من بودی چ میکردی . لذت ببر از همه ی اینایی ک میری

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
چه فایده وقتی هیچ کسی رو نداری؟ و تنها دوستت مبایلته؟

برای خودت کیف کن خب . مگه دانشگا۶ فقط برای این میری ک ی دوست داشته باشی ... چرا خودت پیش قدم نمیشی با بقیه دوست بشی . خودت برو نزدیکشون

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
عزیزم منم خیلی تنهام  داره 28 میشم  با خودت دوست باش برو سینما  رستوران سعی کن مطالب ...

نمیشه یه مدت سعی کردم ولی نشد که هیچ حالم بدترم شد...

بعضی وقتا آدم دلش یه نفرو میخواد که باهاش بگه و بخنده ، درد و دل کنه...

بله باشگاه میرم ، کلاس موسیقی هم میرم ، دانشگاه هم میرم

خب با چند نفر که بیشتر باهاشون هماهنگی وقت بگذرون و صمیمی شو کم کم. بذار اونا شروع کنن به شوخی و دردودل و شماهم همراهی کن و آروم آروم پیش برو و حدو حدود رو بشناس

برای خودت کیف کن خب . مگه دانشگا۶ فقط برای این میری ک ی دوست داشته باشی ... چرا خودت پیش قدم نمیشی ب ...

میرم

ولی شایدم اصلا دیگران متوجه نمیشن که من میرم طرفشون 

چطوری باید خودم پیش قدم بشم؟ ینی منظورم اینکه چطوری باید نشون بدم؟