ye2khi مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 عنوان بیایید برا هم صلوات بفرستیم حتی شده یدونه❤ 164 بازدید | 24 پست من براتون میفرستمو لایکتون میکنممیگن خدا دعای بندهاشو نادیده نمیگیره😍🙏انشالله هرکس هرحاجتی داره بهش برسه آمین❤انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍❤🙏 آمین من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤ 1398/11/09 | 01:29 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrapv77 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2446 وای عزیزم ممنونمن پس فردا زایمانمه..خیلی اضطراب دارم هم برا خودم هم بچه .سزا ینم.التماس دعا
chakavak91 عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2404 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
پارکر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8115 من میفرستم لطفا برای بیمار جوانم دعا کنین اسمش محمد خدا دلشادتون کنه به حق عظمتش
ye2khi مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 وای عزیزم ممنون من پس فردا زایمانمه..خیلی اضطراب دارم هم برا خودم هم بچه .سزا ینم.التماس دعا بسلامتی عزیزم 😍❤ انشالله ک زایمان راحتو پر از خاطره خوب داشته باشی😍❤ من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
گلگی عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9883 لطفا نینیمو دعاکنید ک سالم باشه قلبش کارکنه سقط نشه😞 لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
مهسامحیا عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 1965 سلام عزیزم. منم برای برآورده شدن حاجت شما خوندم ان شاالله به حق علی و به احترام خانم فاطمه الزهرا به مراد دلت برسی. به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد.
آرامش۰۷ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 6797 عزیزان میشه واسه سلامتی من صلوات بفرستین😔 میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
dokhtare_mehrabun عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 398 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم....انشالله همه حاجت روا بشن
گلگی عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9883 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
miss__negar عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 3581 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم واسه همه حاجت دارا صلوات فرستادم انشاالله مشکلتون حل بشه 💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄 بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛