2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ممنون مجبورم دیگه فروشنده که نداده😂

برو بشین فوت کن تا حالت جابیاد😂😂😂😂 منم عین همینا خریده بودم فقط نقره ای بود همش‌.واسه منم نی نداشت.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آره. اصلا یه دونه زائدخ ی حلقه مانند بیشتر روش نیست.  همونو بذاری داخل دهن و فوت کنی میشه. ما ک ...

گذاشتم دهنم فوت کردم نشد

اونا رو با نخ بهم وصل میکنن بعد به دیوار اویزون میکنن؟؟

یا که نه جدا جدان؟؟

اخه زیاد دقت نکردم چه شکلی ان دیدم باد نمیشه جمعش کردم

برو بشین فوت کن تا حالت جابیاد😂😂😂😂 منم عین همینا خریده بودم فقط نقره ای بود همش‌.واسه منم نی ندا ...

😂😂😂😂😂

پس فردا جز این بادکنکا 

ده تا بادکنک دارم و یه بادکنک بزرگ که باید دونه دونه باد کنم

فقط باد بشن خراب نشن

😂😂😂😂😂 پس فردا جز این بادکنکا  ده تا بادکنک دارم و یه بادکنک بزرگ که باید دونه دونه باد ک ...

خیلی زیاد باد نکن.اینا زود میترکن.تلمبه میگرفتی خب.🤔من گرفتم دو سال پیش ۵ تومن بود.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بادکنک فویلیا زود میترکن؟؟؟ من 23 هزار خریدم

آره.من زیاد بادش کرده بودم یکیش همون بالا ترکید ناقص شد🤕🤕🤕 

تلمبه رو میگم ۵ خریدم دختر😄😄😄😄

[QUOTE=121930219]آره.من زیاد بادش کرده بودم یکیش همون بالا ترکید ناقص شد🤕🤕🤕  تلمبه رو میگم ۵ خریدم دخت..[/QUOT

من فکر کردم محکمن

مرسی که گفتی کم بادش میکنم چند سال استفاده کنم کلی پول دادم😂😂

[QUOTE=121930219]آره.من زیاد بادش کرده بودم یکیش همون بالا ترکید ناقص شد🤕🤕🤕  تلمبه رو میگم ۵ ...

ایشالله چندین تولد کنارهم با دل خوش و لب خندون جمع بشید😙😙😙😙