2777
2789
عنوان

لیست دکترهای خوب نازایی و سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 24197 بازدید | 65 پست
برو عارفی چون رزاقی تو رفتو آمده گاهی هست گاهی نیست

عزیزم بزرگ علوی چطوره تروخدا راهنماییم کن من از اهواز میخوام بیام یه دکتری میخوام برم که اول مشکلو پیدا کنه آزمایش تکمیلی بده بعد سریع دارو بده و بگه ای وی اف 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم میگن عارفی خیلی شلوغ و بی نظم شده اصلا توجه نمیکنه جدیدا ماماش‌ دارو اشتباه میده میترسم

اگه آزمایشاتت کامله 

برو پیش میترا فروتن 

اونم دکتر خوبیه

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
عزیزم بزرگ علوی چطوره تروخدا راهنماییم کن من از اهواز میخوام بیام یه دکتری میخوام برم که اول مشکلو پ ...

اگه آزمایش کامل میخوای رزاقی کامل میده

ولی سریع نمیگه آی وی اف😁

کسی ک سریع میگه آی وی اف عارفیه

عزیزم بزرگ علوی چطوره تروخدا راهنماییم کن من از اهواز میخوام بیام یه دکتری میخوام برم که اول مشکلو پ ...

اگه مشکلتون سقط هستش رزاقی و عارفی؛

اگه نازایی دارین بزرگ علوی هم خوبه

من یه مشکل ژنتیکی دارم نمیخوام به بچم منتقل شه..ای وی اف ناموفق هم داشتم.بنطرتون کدوم مرکز کدوم دکتر ...

مرکز رویان ؛ کلینیک ابن سینا ؛  مرکز مام

همشون خوبن

باید برید اونجا خودشون با توجه به مشکلتون میگن تحت درمان کدوم دکتر باشید

اگه مشکلتون سقط هستش رزاقی و عارفی؛ اگه نازایی دارین بزرگ علوی هم خوبه

نه مشکلم نازایی هست الان دارم تلاش میکنم با رزاقی نوبت بگیرم متاسفانه اصلا جواب تلفن نمیده و مدام مشغوله یکم پی جواب داد منشی که خیلی بد صحبت کرد و گفت دوشنبه دو تا ۳ بخدا امروز ۱ ساعت مدام زنگ میزدم همش مشغول بود هرچیم بهش گفتم قبول نکرد

بعضیاشون اولش محرک میدن و سعی میکنن مریضاشون طبیعی باردار  شن اگه چن وقت بگذره اونام سراغ آی ...

عزیزم من مشکل سقط دارم بعد انتقال جنینم متاسفانه قلبش نمیزنه

الان نمیدونم دکتر فروتن برم یا عارفی

میشه راهنمایی کنین منو

سلام خانوما من پیش عارفی ویزیت شدم گفت ای وی اف البته قرار شد شهریور برم‌جواب ازمایشامو ببرم و دیگه دارو بده واقعیتش من میخواستم تعیین جنسیت کنم امروز متوجه شدم دکتر بچه اول تعیین جنسیت نمیکنه کسی بوده که بچه اول پیشش تعیین جنسیت کرده باشه؟

گفتم این لیستو بذارم اینجا شاید تو انتخاب دکتر تونستم به کسی کمک کنم باشد ک به کار آید

لطف کردی خانومی🙏❤️منم3بار سقط داشتم نمیدونم برم پیش دکترمحتسبی یانه نمیدونم میتونه کمکم کنه یانه😔

من ی کلینیک خیلی خوب برای درمان ناباروری میشناسم عزیزم میخوای من میتونم ادرس سایتش رو بدم بری سر بزنی

بهترین جراح های زنان تو این کلینیک هستن. کلینیک خیلی مجهز و تر و تمیزیه

http://heraclinic.ir/
 ۶۶۹۳۳۸۶۹ - ۶۶۹۳۳۹۰۶