2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ییلیدیز ک ب مال و ثرت میرسه پیرمرده بدبخت میشه چیش ناراحتت کرد ؟نکنه اونجاش ک اون زن اوله واسش پاپوش میکنه رو میگی؟

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

ییلدیز زایمان میکنه یه پسر میاره.یه زن دیگه خودشو چسبونده به‌شوهر ییلدیز..بچه ها رو عوض میکنه تو بیمارستان و وقتی آزمایش DNAمیگیرن.شوهر ییلدیز میگه این بچه من نیس و ییلدیزو تو بیمارستان ول میکنه و با دوست دختر جدیدش میره.اندر هم دخیله تو این موضوع.زینب هم داوود مجبورش میکنه باهاش عقد کنه.میدزدتش و میخواد باهاش رابطه داشته باشه پدر داوود  علیسان نجاتش میده.