2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بم گفت وظیفت بچه اوردنه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4135 بازدید | 167 پست
اه نگو فکرش ادمو داغون میکنه

واقعيته اخه همه اخ و پيف ميكنن زشته بابا مادراي ما هم همه پنجاه و شصت سالشونه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی کل خاندان شوهرت رو بلاک کنید

در ارتباط نباشید جوابی هم ندید

بذارید وکیل همه کار ها رو انجام بده

برای ارامش خودتون میگم

اونا هم بیشتر میسوزن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
الان من دیگه قید همه چیو زدم اومدم خونه پدرم . خانوادمم در جریان گذاشتم و تصمیمم جداییه . حالا امروز ...

بهش میگفتی پیرزن پنجاه ساله رحم درست و حسابی داره که به خاطر بچه بره باهاش بخوابه؟ بعد تو به من میگی بچه نیاوردم اینطوریه؟ 

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
الان من دیگه قید همه چیو زدم اومدم خونه پدرم . خانوادمم در جریان گذاشتم و تصمیمم جداییه . حالا امروز ...

غلط کرده

اینهمه آدم بعد چند سال باردار میشن

شوهراشون هنچین غلطی نکرده

پدرشوهرت غلط کرد

میخاستی بگی ذات پسرت خرابه

اره منم خاستم بگم اخه چی از اونجاش مونده ولی بعد گفتم ۵۰ ساله قدیم و جدیدم داریم

والا سالم و سلامتن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
جالبه من جديداً خيلي ميشنوم كه پسرا زناي سن بالا رو ميپسندن به نظرشون سكس تره 🤔

من یه بار تو کامنتای اینستا خوندم میگفتن خیلی معذرت میخوام که واضح میگم چون کاربلده وخودش میدونه چیکار کنه🤐🤐🤐🤐

😎😎😎