2777
2789
عنوان

دیگه کم اورده بودم ... مجبو شدم بهش پی ام بدم + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 53 پست
واااا دیونه ایناااا اصنم نباس ناراحت بشی‌منو یکی بگه دوست ندارم فوش چیز دارمیگم بهش😍

ما ازدواج کردیم ولی من خیلی منت کشی میکردم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو الان میگه باشه عشقم؟

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
خوبه ،از نظر خودت تلاشت رو کردی دیگه اگه نشد هم بعداً غصه نمیخوری

دقیقا دلیل منم همینه ... با خودم میگم الان نرم دو سال دیگه خبردار شم نامزد کرده یا هرچی خودمو مقصر میدونم ک چرا بهش التماس نکردم شاید برمیگشت ... !

Harfi nist ....
سطح تحملت تو گلو ملوی ترامپ

خخخخخ😂😂😂

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

چرا بهم خورد رابطتون

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin

گلم ، منم فکر میکردم رفتنش نابودم کرده و تا یه مدت داغون بودم ولی کم کم دلم آروم شد و فهمیدم میشه ادامه داد و به خودم سعی کردم نزدیکتر بشم و الانم آرامشی دارم که دیگه نمیزارم کسی نابودش بکنه.

مردا همینن ...نمیگم بد هستن ولی نوع احساسشون اینجوریه .

اگه میگه برنمیگرده اصرار نکن ‌.