2777
2789
عنوان

کسی بلده

150 بازدید | 30 پست

سلام خانوما کسی بلده چطور تلگرام همسرمو واینستاش بریزم گوشیم اگه کسی بلده لطفا با جزئیات برام بگه ممنون میشم

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

بیخیال عزیزم آرامش خودتو بهم نزن

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تلگرام دیگه رو گوشیت نصب کن بعد وقتی شوهرت حواسش نیست با شماره اون تو تلگرام ثبت نام کن بعد یواشکی کد تلگرامو از گوشیش ببین و وارد تلگرام کن بعدم پیامک کد و پی ام کد که به تلگرامش میره رو پاک کن

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

اصلا امکان نداره تنها راهش اینه رمز اینستا رو بدونی و بتونی باگوشی خودت باشماره شوهرت تلگرام نصب کنی ک اونم میفهمه ک گوشی دیگه وارد تلگرامش شده وتمام مخاطبین گوشیت وارد تلگرام اونم میشن لو میری

یه تلگرام دیگه رو گوشیت نصب کن بعد وقتی شوهرت حواسش نیست با شماره اون تو تلگرام ثبت نام کن بعد یواشک ...

یه تلگرام دیگه یعنی چی تل خودم پاک کنم؟

یه تلگرام دیگه یعنی چی تل خودم پاک کنم؟

نه لازم نیست 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
اصلا امکان نداره تنها راهش اینه رمز اینستا رو بدونی و بتونی باگوشی خودت باشماره شوهرت تلگرام نصب کنی ...

خب نمیشه مخاطبین رو پاک کرد؟

یه تلگرام دیگه رو گوشیت نصب کن بعد وقتی شوهرت حواسش نیست با شماره اون تو تلگرام ثبت نام کن بعد یواشک ...

نمیشه پاکم کنه تونشست های فعال تگرام مدل گوشی میاد بالا تمام مخاطبین هم وارد گوشی طرف میشن خو لو میره نکنین بخدا ارزش نداره