2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما که اینقدر میترسی چرا عکس میزاری؟ که الان کلی استرس داشته باشی؟ 

من اصلا برام فرقی نمیکنه عکسم بره تو سایت .یا پخش بشه یعنی ترسی ندارم اما این کار رو نمینم تا به حریم خصوصیم تجاوز نشه 

شما با این که میدونید محدود هستین چرا عکس میزارین؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

حالا این وقیح کیه...آلبومش کجاس😓😓

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

بچه ها تو رو خدا بگین میشه کسی اینجا آدمو هک کنه وارد کاربریم شه..دیروز یه خانومی گفت سلام چرا دیگه نمیای تایپیک کاهش وزن ..من همونم که بهت رژیم و برنامه دادم..درحالی که من اصلا همچین تایپیکی نرفتم..گفتم من نیستم..گفت خودتی مگه چند تا مالت داریم

دیو ها وجود دارند من دیو ترسناکی به نام افسردگی میشناسم..بعضیا بدنشون ویتامین شعور کم داره ..کاربر قدیمی ام انقد منو نترکونین😠