2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

70 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها ...من و ی چند تا از رفیقام قرار شد ی مهمونی بگیریم . پیشنهادامونو رو هم گذاشتیم قرار شد کوکی و کیک سفارش بدیم و هر چقدر شد ، اون 40 تومنش رو بده ( یک سوم هزینه هم نمیشه) . حالا اینکه اوکی . الان من بهش زنگ زدم میگم اگه کوکی و کیک اضافه اومد بده من . میگه نخیر من کل پولش رو میدم همش مال من  میگه چند روز پیشم گفت یادت نیس...اخه شوخی شوخی گفت اصن جدی نبود ...میگم اون همه کیک میخوای چیکار؟ میگه میدم خانوادم بخورن بعد هر چقدرش موند مال تو .منم گفتم اره الان ب نفعته اینو میگی و ی کم دعوا کردیم...الان من چیکار کنم ؟ تو واتساپم پیام دادم ج نمیده 

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمونی رو کنسل کن معلومه شریک خوبی نیست تا اخرش فقط حرص ....

اه اعصابم داغون کرد

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
چندتا تاپیک میزنی!!!چه موضوعی!!

ببخشید برای تعداد تایپکام از شما اجازه نگرفتم معذرت میخوام

یه موضوع رو دوبار زدی!!

عزیزم خب وقتی کسی نمیاد