2777
2789

خودم یبار سوار تاکسی شدم بعد بوی سیگارمیومدانقدرو درماشین دنبال کلیدشیشه گشتم ک بکشم پایین ک خانومه بغل دستم اون وسط شیشه روکشیدپایین نگو اون وسط بوده کلیدش

هنوزم متنفرم از ماشینایی که کلیدشیشه وسطه😁🤦‍♀️

بعد ک یکم وقت گذشت خاستم بکشم بالاشیشه رو حالابالانمیرفت هرچی کلیدومیکشیدم سمت بالا شیشه نمیرفت بالا ک راننده گف خانوم خرابه😁🤦‍♀️😆یوضی 

باردارم هستم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
هروقتی این تاپیک زده میشه قاطی میکنم...روزی دو سه تا اینجور تاپیکی میزنن🤣🤣🤣

خب شما از سوتی هات بگو

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو سر در سوپرمارکت زده بود سوپر مارکت کریمی منم دیدم رفتم تو خواستم بگم پنیر کاله دارید گفتم پنیر کریمی دارید؟همه بهم خندیدن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یبار دوستم کنارم بود و سرش تو گوشیش بودو داشت میگفت یه مرد متاهل بهش پیله کرده و دست از سرش برنمیداره

بعد یهو عکسه یه آقا رو نشونم داد منم خواستم سنگ تموم بذارم گفتم وايييي چقدم زشت و کریهه کثافت

بعد گفت این عکسه بابامه😐

خیلي شدید هم نسبت به خانوادش تعصب داشت

هنوزم یادش میوفتم شرمنده میشم🤦

اقا جدا یکی ب من بگه چرا شیشه نرفت بالا🤦‍♀️مگه نباید کلیدوبکشی سمت بالا😑اگه خرابه چرا نمیگن من یخ زدم اون روز☹

یبار دوستم کنارم بود و سرش تو گوشیش بودو داشت میگفت یه مرد متاهل بهش پیله کرده و دست از سرش برنمیدار ...

😁

برای درسمون رفته بودیم ازمایشگاهه دانشگاه 

اونوخت ازین پرده ها ک پرژکتور اینا داره تصویرو روش بزرگ نشون میده

استاد گف یکی این پردرو درس کنه من درس بدم

من با ذوق گفتم استاد من میکشم پایین😐😐😂😂

دیگ ترکید همه حا

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}