2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هایی که دادین بگین بخندیم😁🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 28 پست

میخوام خودمووووو بکشم من خیلی سوتی میدم دوستام بهم میگن سوتی خانم 

میخواستم بگم مستخدم مدرسس گفتم خادم مدرسس 

میخواستم بگم لطفا ساکت گفتم لطفا پلیز 

یبار با یکی از دوستام دعوام شد وسط دعوا من بهش میگفتم خیلی گوهی گفت تو از من گوه تری گفتم پس چی 

بازم بگم یا شناختینم

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخ خب خراب بوده خود راننده هم گفته خرابه کلیدش سوخته لابد

اصن هنگ کردم دیگه باشیشه بالابربرقی مشکل پیداکردم😁

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
یبار دوستم کنارم بود و سرش تو گوشیش بودو داشت میگفت یه مرد متاهل بهش پیله کرده و دست از سرش برنمیدار ...

😂😂😂😂😂😂

Bir derdim var artik tutamam ichimde.gitsem nereye kadar .kalsam neye yarar.hich anlatamadim hich anlamadilar.herkes neden dushman .herkes neden pishman ?unutduk hepsini.nuhun nefesini.gelme yanima sen bashkasin ben bashka💔mor ve otesi

من خیلی سوتی بدی دادم😭😭

یه بار نهار خونه مادر شوهرم بودم خودم بودم شوهرم مادرشوهر وپدرشوهر بعد نهار خوردیم من زودتر خوردم رفتم عقب نشستم  بعد خیییییلی شدید باد معده داشتم😐پدر شوهرمم نهارشو خورد عقب نشست خیلی کم از من فاصله داشت  شوهرمم رو به رو به روم نشست من خیییلی خودمو کنترل کردم بعد خواهرشوهرم وبرادر شوهرم ازبیرون اومدن یکم سر وصدا شد منم از فرصت استفاده کردم.....😬اما ازبس صداش زیاد بوده پدرشوهر وشوهر گرامی میفهمن ولی به روی خودشون نمیارت البته پدرشوهرم خیلی نگاه های عمیقی میکرد😂😂 منم سریع بلند شدم رفتم😖

برای درسمون رفته بودیم ازمایشگاهه دانشگاه  اونوخت ازین پرده ها ک پرژکتور اینا داره تصویرو روش ...

لنتی

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   
من خیلی سوتی بدی دادم😭😭 یه بار نهار خونه مادر شوهرم بودم خودم بودم شوهرم مادرشوهر وپدرشوهر بعد نه ...

چ ریسکایی میکنی😁

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من یبار اومدم بگم دختری که می ره دانشگاه و درس می خونه چشم وگوش بازه گفتم چشم و    گ و ز& ...

گوز همه بازه😁😁😁😁

لنتی

😂😂

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}

یبار تو خونه مهمون داشتیم داییم اینا خالم اینا فامیلای شوهر خواهرم همه بودن فکر کنم پنجام نفری بودیم مامانم ته سفره بود من اول سفره نمیدونم چی شد دستگیره رو میخواستم جوم ساکت بود بلند گفتم مامان اون دست کیره روه بده همه هرچی تو دهنشون بود رفت تو گلوشون افتادن به سرفه دایی بزرگترم اونقد افتضاح شده بود که سرررخ شده بود و داشت خفه میشد

فقط قسمت پس چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تریلی از رو خودت رد شدی 

با هیجده چرخ لنتی هنوزم که هنوزه به روم میاره