2777
2789
عنوان

کمک

85 بازدید | 9 پست

سلام من یه بچه کوچیک دارم .و خیلی جدید تنبل شدم اصلا حوصله ندارم نه حوصله بازی کردن با بچه نه حوصله کار دیگه همش معتاد شدم به گوشی وخوابیدن اصلا دوست ندارم اینطور باشم جدیدا اینطور شدم درزم همش میام خونه مادر پدرم با دخترم تا شب بریم  خونمون حتی حس بدی دارم فک میکنم خانواده ام تو دلشون میگن میاد اینجا میخابه هیچ کاری هم نمیکنه.چیکارکنم خیلی سرحال باشم همش در حال تحرک باشم  پرانرژی باشم     

مشتاق هم باشید نه محتاج هم👌

ادم بعضی وقت ها این جوری میشه بعدا خوب میشه

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

عزیزم گاهی منم میشم اما یه بررسی کن ببین کم خونی نداشته باشی من به دکتر گفتم برام آهن کلسیم ویتامین ای نوشت خیلی خوب شدم بعدم ببین تغییر عادت بده مثلا اگه هرروز ۱۰ میری خونه مامانت یه روز ۲به بعد برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم

تازه من تو شهر غربت تنهاهم هستم

شوهرمم بنزه خدا از صبح تا غروب یا ب سرکاره

اما واسه اب شدن پهلو و شکمم دمنوشهای نیوشارو سفارش دادم و دو هفته هس دارم استفاده میکنم

انگار این داروهای گیاهی مزایای زیادی دارن

و مهمترین اینه که به من ارامش دادنو من تنبلو که هفته ای یکبار کلییی ظرف جمع میشد میشستم را کاری کرده

انقدر الحمدالله حس و حال خوبی دارم از اینکه الان خونه ام همش تمیزه😍

فکر کنم یه چیزی تو بدنم کم بود ک انقدر بیحال و تنبل بودم و از طریق این گیاه ها جبران شد

الهی شما هم خوب بشی و الهی منم همینحور ثابت بمونم بلکه بهترم بشم

در کل ورزش و برنامه ریزی داشتن هم خیلی مؤثره

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
منم مثل شما بودم تازه من تو شهر غربت تنهاهم هستم شوهرمم بنزه خدا از صبح تا غروب یا ب سرکاره ام ...

واقعا باید از کجا تهیه کنم اسم شون چیه

چرا خب ؟ مشکلی چیزی توزندگیت  داری  ک حسوحالووازت گرفته

نه زیاد دخترم فقط تاخیر حرکتی داره های میبرم گفتار. وکاردرمانی کلا بلند میشم میخام کار کنم باز میشینم دراز میکشم

واقعا باید از کجا تهیه کنم اسم شون چیه

من از گروه تلگرامی سفارش دادم

قیمتش یه کم بالاست

برای هر کس بستگی به علائمش یه چیز میدن و قیمتش متفاوته برای من فکر کنم چهارصدو پنجاه شد 

شمارو نمیدونم اما واسه من سخت بود انقدر هزینه کنم اخر سالی

دوره شصت روزه گرفتم و الان حدود دوهفته هست دارم استفاده میکنم

ولی اصلاااا پشیمون نیستم؛ شوهرم میگه اگه میدونستم انقدر رو خال و هوات تاثیر میذاره و کاری میشی😂😂 دست دست نمیکردم و زودتر میگرفتم برات(اخه بخاطر قیمتش اول راضی نمیشد و میگفت شاید کلاهبرداری باشه و من الحمدالله مخشو زدم😅❤)

اگه خواستی بگو لینک گروهشو بدم بهت

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.