میخوام کرم پودر بخرم از تجربه هاتون بگید چه کرم پودری خوبه.هم سبک باشه هم پوشانندگیش خوب باشه.من یه مدت مک استفاده میکردم رنگشو پوشانندگیش خوبه ولی بعد یه ساعت نارنجی میشه
من ک استفاده میکردم همه میگفتن تو چقدر پوستت خوبه... طبیعی دیده میشدم کسی نمیفهمید کرم پودر زدم...
بروژوا خوبه پس رنگ روشن رو به طلاییه... گیاهی هم هست.. قیمتشم فک کنم ۱۱۰ ایناس
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از کرم بورژوا عکس دارین برام بفرستین بدونم چه مدلیه؟ شیشه اس یا تیوپیه؟
اینه عزیزم.. گرونتر شده انگار... ۱۲۵
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
خواهش میکنم گلم من مامانم قبلا سیمپلیس استفاده میکرد خیلی راضی بود... اگه خواستی راجع اونم نظر سنجی کن
اونم اینه