من یه آقا مهندس یه شرکت معتبرم . چند وقتیه یه خانم مطلقه تو شرکت که موقعیت مهمی داره بهم نزدیک میشه هر جور که میخوام دور بزنمش نمیتونم . با مشاور هم صحبت کردم میگه بهش رو نده یا بهش بفمون اینکاره نیستی . ولی میدونم اگه ناراحتش کنم شغلم رو از دست میدم . اونم تواین روزها. از پیام شب بخیر یا صبح بخیر گرفته تا بیا باهم غذا بخوریم و....... تازه میگه برام مانتو نظر بده . یه راه شدنی و بی دردسر بهم نشون بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باهاش ازدواج کن.چه اشکال داره.حالا اگه یه مرد بود این کارارو میکرد همه می اومدن میگفتن دوست داره و باهاش ازدواج کن.والا.چه فرقی داره زن یا مرد.شاید واقعا دوست داره
اصلا مهندسی که میره شرکت باید از اول بگه من نامرد دارم الانم بگو میخام نامزد کنم
هفته بعد شیرینی ببرید بزار شک نکنه انگشتر بندازین دستتون
دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
حالا ک بودن نبودنت تو شرکت ب اون خانوم وابسته هست پس بازیش بده ک ضرر نکنی ولی دم ب تله شم نده ک بترس ...
یعنی خودتون هم مکار هستین ؟
یعنی چی مکر زن
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
خانومتو یه روز با بچت ببر سرکار یا بگو بیان دنبالت
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.