بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی میدونم استانه تحمل درد ادما متفاوته بعضیا برایه بند انداختن هم اهو ناله میکنند بعضیا تحمل دردشون زیاده
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
برا منکه کلی تروسوندنم.ولی اونجور که میگفتن نبود.درداش همونجاهاییه که وقتی پریود میشی درد داری ولی خ ...
ارهمون اول شدیده یا اخراش؟
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
درد داره ولی خوب به صبرو تحمل خود ادم هم بستگی داره بعضی ها طاقت دردشون زیاده بعضی ها کمتر بعدم به نظر من اینکه کجا زایمان کنی و دکترت چه جوری باشه خیلی مهمه من کلا دو یا سه ساعت درد کشیدم اصلا هم همکاری نمیکردم ولی دکترم عالی بود وقتی دید من همکاری نمیکنم خودش بچه ارو کشید بیرون وتمام مدت هم بهم مسکن تنفسی داده بود ولی یه چیزی واقعیته اونم اینکه هر چقدر درد میکشی وقتی بچه به دنیا میاد انگار خودتم تازه متولد شدی نه دردی نه ترسی فقط میشه عشق عشق عشق