2777
2789
عنوان

کمک خانومای باردار

188 بازدید | 27 پست

سلام مامانا 

من توی هفت هفته هستم

درد سینه ام کم شده هیچ علائم دیگه از بارداری ندارم

پیام دادم به دکترم ک قرار بود پنج شنبه برم سونو گفت فردا برو 

توروخدا کسی تجربه داشته!؟چی شد!؟جای نگرانی هست!؟

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
اگه دلدرد شدید و خونریزی نداری نگران نباش...قلبش تشکیل شده بود؟

نه هیچکدومو ندارم

هنوز سونو نرفتم واسه پنج شنبه سونوی قلب نوشت ک گفت فردا برو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ی سوال هفته های اول بارداری زیر شکمت نبض میزنه؟

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
من حس نکردم

یعنی من الان میتونم امید داشته باشم ک باردارم چن همه میگن باید نبض بزنه فردا ن پس فردا موعدمه خیلی دلم روشنه تورو خدا دعا کن

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
فکرنکنم مشکلی داشته باشی.انشالله فردا میری و صدای قلب کوچولوشو میشنوی و آروم میشی

خدا از دهنتون بشنوه توروخدا دعام کنین

یعنی من الان میتونم امید داشته باشم ک باردارم چن همه میگن باید نبض بزنه فردا ن پس فردا موعدمه خیلی د ...

حتما دعات میکنم عزیزم

عزیزم ی سوال هفته های اول بارداری زیر شکمت نبض میزنه؟

بچت دختره.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
نه بابا چه نگرانی؟ هیچ مشکلی نیس خیالت راحت

هرجا نگاه میکنم یه جور ترسوندن پیام دادم به دکترم گفت فردا برو سونو بیشتر ترس افتاد به جونم

حتما دعات میکنم عزیزم

ممنونم ازت

استارتر الکی بخودت استرس وارد نکن.هیچیت نیست بچتم سالمه انشالله.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃