2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یبار امتحانی بخر که حسرتش نمونه برات خیلیا قرمز میپوشن الان دیگه سلیقه ای شده

۲۲ سالمه‌...

شوهرم رنگ شاد رو جلف نمیدونه...

خودش بشدت تعصب داره روی بیرون بودن مو و بدن نمایی...

ولی از تیره پوشیدنم راضی نیس

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
من ندیدمممممم 🤩🤩🤩

کاربر حلما و بهار بود اگه اشتباه نکنم

میخواست ببینه با چه رنگی ستش خوب میشه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

قشنگ نیس

مانتوه مدلش خانمیه

با شلوار لی نمیشه

شلوار لی مال تیپ اسپرته

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
واقعا؟؟؟ ینی در اون حد

همه چیش خوبه فقط استینش اون گله بده 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
قشنگ نیس مانتوه مدلش خانمیه با شلوار لی نمیشه شلوار لی مال تیپ اسپرته

منم عاشق تیپ خانومانه ام....

۲۲ سالمه ها ولی دلم میخاد عین یه خانوم متین و با شخصیت جلوه کنم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️