2777
2789
عنوان

دندان دراوردن کودک و شربت دیفن

1143 بازدید | 28 پست

سلام دوستان. پسرم 16ماهشه یه ماهی میشه که از دندون درد شبا صدبار بیدار میشه جیغ میکشه گریه میکنه فقط هم می می میخواد تا آروم بشه. سینه هام درد میکنه از بس شیر میدم بهش. دیفن بدم یا خطرناکه؟ استامینوفن میدم ولی اصلا تاثیری نمیذاره 

به جا دارو دم نوش بابونه بده. شیر شبشم قطع کن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونید گریه و بی قراریش بخاطر دندون در آوردن‌.

دختر من ۶ دندون رو همزمان در آورد.خیلی گریه میکرد و بهونه میگرفت ولی با سرگرم کردن آروم میشد

واقعا من هنوز نمیدونم فرق گریه های دندون با بقیه ی گریه ها چجوریه.

از کجا میدونید گریه و بی قراریش بخاطر دندون در آوردن‌. دختر من ۶ دندون رو همزمان در آورد.خیلی گریه ...

میدونم بخاطر دندونه چون درد دیگه ای نداره. بعدشم دندون های آسیاب دراومدنش خیلی دردآوره. پسرمنم دندونهای نیش و آسیابشو باهم داره درمیاره

میدونم بخاطر دندونه چون درد دیگه ای نداره. بعدشم دندون های آسیاب دراومدنش خیلی دردآوره. پسرمنم دندون ...

شیاف بزار اروم میشه بعد بزارش روپات اروم تابش بده میخابه نمیخاد زیاد شیر بدی

دکتر واسه پسر من شیاف دیکلوفناک ۵۰داد بعد گفت نصفشو بزار یعنی هم براش میزاشتم اروم میشد راحت تا صبح ...

جدی؟ پس منم باید ببرمش دکتر تا داروشو بده.

پسرم چندماه پیش انگشتشو عمل کردن دکترش دیفن داده بود منم دو سه روز دادم دیگه ندادم. دیشب نصف قاشق کوچیک بهش دادم تا صبح با خیال راحت خوابید. ولی میگن خطرناکه 

عزیزم واقعا تاثیر داره؟ من چند جا خوندم ولی استفاده نکردم شما استفاده کردید 

دم نوش بابونه؟ اره. همیشه میدم. بچه رو آروم میکنه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...