مواد لازم :👇
(این میزان مواد حدود ۳۰۰ گرم گز خواهد شد)
شکر دانه ریز یک پیمانه پر (۲۱۰گرم)
آب ۱/۴ پیمانه پر (۵۵ گرم)
گلاب ۱/۴پیمانه پر (۵۵ گرم)
گلوکز ۱/۲ پیمانه سرپر (۱۸۰ گرم)
سفیده تخم مرغ ۲ عدد (۶۰ گرم)
.
دستور تهیه :👇
در ابتدا شکر، اب و گلاب را درون ظرفی باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید هم بزنید تا شکر آرام آرام در آب و گلاب کاملا حل شود
(ظرف مسی یا تفلون ضخیم یا چدن)
پس از حل شدن شکر، گلوکز را اضافه کنید (گلوکز را از لوازم قنادی تهیه کنید قیمت زیادی هم نداره😉)
هم بزنید تا گلوکز روان شود سپس حرارت را کمتر کنید تا شهد کم کم قوام اید وغلیظ شود، هر از گاهی شهد را هم بزنید چون به خاطر وجود گلوکز ممکنه رویه ببنده، پس هم بزنید تا یکدست و سفید مانند شود و
تا جایی که شهد قوام آمده یعنی زمانی که انگشت داخل شهد زدین بلافاصله با یکی دوبار باز و بسته کردن انگشتان شهد حالت نخ مانند بشه (پس با حرارت کم ومدت کافی اجازه دهید تا شهد قوام اید بدون اینکه شهد جوش بخوره، نه در زمان حل شدن شکر و نه هنگام قوام امدن👉نکته مهم) حدود ۵۰_۴۵ دقیقه ای ممکنه زمان ببره.