2821
2789
عنوان

طلا خریدم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 70 پست
چقدر خربدی ؟ 

۱۲/۷۰۰

طلا همینجور داره میره بالا منم چندساله ی مقدار پول جمع کردم ،گفتم همینجور پیش بره بااین پول هیچکار نمیتونم بکنم.

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت پول داری طلا می خری کاش منم پول داشتم

انشالله شمام بتونی به همین زودی بخری عزیزم

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
وای چه گرون درمیاد.مملکتی داریم.خدا رحم کنه.مبارک باشه خوب کردی گرفتی 

اره بخدا منکه از خدامه طلا بیاد پایین..

اخه این جوونا چه گناهی کردن میخان ازدواج کنن

ممنونم از همه دوستانی که تبریک گفتن_

انشالله همتون بتونید بخرید و به خوشی استفاده کنید 

۱۲/۷۰۰ طلا همینجور داره میره بالا منم چندساله ی مقدار پول جمع کردم ،گفتم همینجور پیش بره بااین پول ...

خوب کردی عزیزم مبارکت باشه بهش میاد سنگین تر باشه . بنظر من زرد برا تک دست بهتره تا سفید 

خوب کردی عزیزم مبارکت باشه بهش میاد سنگین تر باشه . بنظر من زرد برا تک دست بهتره تا سفید 

ممنونم عزیزم..۲۱ گرم و چند سوت شد یادم نیس دقیق

پس نرم تعویض کنم؟