ساینا۷۲ مدیر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1271 عنوان طلا خریدم +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 70 پست سلام دوست جونیا امشب ی تک پوش خریدم ولی موندم سفیدش قشنگ بود یا طلا زردش،من الان زردشو گرفتم.بیاین بگین _خیلیییی دو دل شدم _طوریکه بجای خوشحال بودن دلشوره دارم😜😜خواهش میکنم نظر واقعیتونو بگین هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏 1398/11/07 | 23:17 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1271 چقدر خربدی ؟ ۱۲/۷۰۰طلا همینجور داره میره بالا منم چندساله ی مقدار پول جمع کردم ،گفتم همینجور پیش بره بااین پول هیچکار نمیتونم بکنم. هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
خوبمیشم عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 6164 ۱۲/۷۰۰ طلا همینجور داره میره بالا منم چندساله ی مقدار پول جمع کردم ،گفتم همینجور پیش بره بااین پول ... وای چه گرون درمیاد.مملکتی داریم.خدا رحم کنه.مبارک باشه خوب کردی گرفتی
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1271 خوشبحالت پول داری طلا می خری کاش منم پول داشتم انشالله شمام بتونی به همین زودی بخری عزیزم هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1271 وای چه گرون درمیاد.مملکتی داریم.خدا رحم کنه.مبارک باشه خوب کردی گرفتی اره بخدا منکه از خدامه طلا بیاد پایین..اخه این جوونا چه گناهی کردن میخان ازدواج کنن هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
yasiii73 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3163 ۱۲/۷۰۰ طلا همینجور داره میره بالا منم چندساله ی مقدار پول جمع کردم ،گفتم همینجور پیش بره بااین پول ... مبارک باشه عزیزم
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1271 ممنونم از همه دوستانی که تبریک گفتن_انشالله همتون بتونید بخرید و به خوشی استفاده کنید هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
مامانگلم عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 7651 ۱۲/۷۰۰ طلا همینجور داره میره بالا منم چندساله ی مقدار پول جمع کردم ،گفتم همینجور پیش بره بااین پول ... خوب کردی عزیزم مبارکت باشه بهش میاد سنگین تر باشه . بنظر من زرد برا تک دست بهتره تا سفید
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1271 خوب کردی عزیزم مبارکت باشه بهش میاد سنگین تر باشه . بنظر من زرد برا تک دست بهتره تا سفید ممنونم عزیزم..۲۱ گرم و چند سوت شد یادم نیس دقیقپس نرم تعویض کنم؟ هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
مامانگلم عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 7651 ممنونم عزیزم..۲۱ گرم و چند سوت شد یادم نیس دقیق پس نرم تعویض کنم؟ بنظر من نه ولی هرچی دلت میگه .
maman-e-nirvana عضویت: 1395/07/29 تعداد پست: 8538 بچه ها نمیدونید طلا ارزون میشه یا گرون میخوام بفروشم گرون میشه نفروش فعلا نهایت تا عید صبر کن
زبل عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 3858 سلام عزیزم مبارکت باشه ان شاالله به خوشی استفاده کنی ولی ممکنه کسی نداشته باشه بخره دلش بشکنه می دون ... 😐😐😐😒