2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تازه گرفتم نمیدونم چه جوریه؟باید ماساژ بدم یا بمونه روپوست

واسه من دکتر تجویز کرد البته واسه بدنم بود. یه با زدم به صورتم همه جای صورتم پف کرده بود و قرمز شده بود. اگه دکتر نوشته بزن اگر نه به پوستت شاید نسازه. یه ذره رو فقط روی جوش میزنی بعد 15_20 دقیقه صورتت رو میشوری.

من کار دیگه ای کردم همه جوشام رفته اگه میخوای بگم. 

واسه من دکتر تجویز کرد البته واسه بدنم بود. یه با زدم به صورتم همه جای صورتم پف کرده بود و قرمز شده ...

بگو خدا خیرت بده

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)
واسه من دکتر تجویز کرد البته واسه بدنم بود. یه با زدم به صورتم همه جای صورتم پف کرده بود و قرمز شده ...

من زدم فعلا که طوری نشده.من گذاشتم ۳ساعت موند😣😣😣😣😣

من زدم فعلا که طوری نشده.من گذاشتم ۳ساعت موند😣😣😣😣😣

عیب نداره بابا.شاید به پوست تو میخوره. 

اول از صابون استفاه نکن به جاش فیس واش یا درموواش استفاده کن روزی 2بار این باعث میشه چربی صورتت تنظیم بشه ودیگه جوش نزنی،جای جوش رو هم میبره فقط صبر داشته باش یکی دو روزه چیزی نمیشه. 

کپسول تتراسایکلین 250 بخور این عالیه واسه بدنت هم زیان نداره وفقط عفونت ها وباکتری  های بدنت رو از بین میبره. ولی خب اینو بدون باید هر روز یه دونه ازش بخوری به مدت 3 ماه شاید هم بیشتر بعد کم کم قطع میکنیش. اینو به یه دکتری بگو بعد مصرف کن چون کپسول رو دکتر واسم نوشته والان بیشتر از 4ماهه دارم میخورم. دکتر پوست لازم نیس از عمومی هم بپرسی میگه بهت.  شاید طول درمان تو کم تر باشه چون من کیست هم دارم 

عیب نداره بابا.شاید به پوست تو میخوره.  اول از صابون استفاه نکن به جاش فیس واش یا درموواش استف ...

ممنون عزیزم.جوشام هورمونی رفتم دکتر کلی قرص میخورم بهتر شدم ولی یکم جوش ریز میزنم.ولک دارم.کاش لک ها بره.این ژله و یکی گفت من زدم یه هفته ای همه جای جوشام رفتع رفتم گرفتم گفتم شاید به منم بسازه

عیب نداره بابا.شاید به پوست تو میخوره.  اول از صابون استفاه نکن به جاش فیس واش یا درموواش استف ...

من داکسی سایکلین و چندتا قرص دیگه میخورم.