اخه من نمیدونم ضعف تو توی کجاست خودت اگه سوالی داری بپرس فیلم راز رو دیدی؟
مرسی عزیزدلم
یه موردی که هست هرکاری میخام برا سلامتی انجام بدم انگاری میخام کوه رو جابجا کنم به شدت طاقت فرساست برام و برخلاف میل باطنیمه مثل اینکه برخلاف جهت رودخونه پیش میرم و در نهایو بی خیال میشم
مرسی عزیزدلم یه موردی که هست هرکاری میخام برا سلامتی انجام بدم انگاری میخام کوه رو جابجا کنم ...
پس از ته دل نمیخوای اینو
و حست به این مورد خوب نیس حس خیلی مهمه خودت میدونی که
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی برام مهمه حکم مرگ و زندگی و واقعا کش پیدا کرده از همه چی افتادم 😭😭😭😭
ابدی پنداشتن مشکلات/ خانمان برانداز دانستن مشکلات
یاد این حرف امیرشریفی افتادم
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
ببین تو باورت شده که خوب نمیشه اگرم خوب بشی مثل کوه جابجا کردنه
باید باور خودتو سست کنی با ارتعاش فرستادن و شایستگی