2777
2789

با اجازه استارترعزیز ،ببخشید توهمه تاپیکا میزارم به خدا درد کشیدن پدر جلو چشم فرزنداش واقعا سخته.

نی نی سایتی های مهربون 

برا سلامتی پدر من اگه ممکنه یه حمدشفا بخونید از دو طبقه پرت شده تو حیاط 

خیلی شکستگی بده 

مخصوصا که دنده هات باشن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گچ گرفته نمیشه ،پلاتین گذاشته نمیشه😭😭😭😭😭😭

عمل نمیشه 

فقط معجزه لازمه 😭

مهربونا با دلای پاکتون از خدا معجزه بخواید برا پدرم

حداقل شبا راحت بخوابه اصلا نمیتونه بخوابه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

شومیز عزیزم

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم گزارش بزنید

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)
با اجازه استارترعزیز ،ببخشید توهمه تاپیکا میزارم به خدا درد کشیدن پدر جلو چشم فرزنداش واقعا سخته. ن ...

هرکار خدا حکمتی داره انشاالله...خوب میشن حمد خوندم صلوات و آیه الکرسی خوندم درد کشیدن پدر و مادر ادمو پیر می‌کنه کشیدم