2777
2789

سلام بچه ها هفته ۹ بارداریم خیلی دلم هندونه میخواد سرکوچمون یه مغازه هس داره اما شوهرم هی سرم غر میزنه ک چرا یه چیزی دلت میخواد ک الان پیدا نمیشه؟ الانم برم بخرم مطمئنا هندونش آشغاله 

میگه میخرم اما حتی سفیدم بود باید تا تهش بخوریا منم گفتم اصن نمیخوام

انگار دست خودمه ک یهویی چی هوس کنم چرا این شوهرا درک نمیکنن آدمو؟😭

وا چرا همسرت درک نداره 🙄

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

عضونی نی سایتش کن

اقایون داداچیا یادش میدن

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چش بچه ات چپ میشه ها 😐 خدایی نکرده

برو بخر سفیدم بود برا یه زن حامله میچسبه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

خب بخره شاید سفید نبود. عجب آدمیه اخه. 

چ باحاله هوس میکینیا. 

من دوروبری هام هرکدوم حامله بودن اصلا اینطوری نبودن. واسم جالبه همش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊