2777
2789
حالا مگه چی شده طلسم شدی؟

احساس میکنم شدم  طوری بود که توانایی نه نگفتن نداشتم 😞😞 ی خواستگار داشتم   من خودم خانوادم کلییی خیلی سخت گیر بودیم ولی این که  امد نتونستم نه بگم در حالی که میدونستم انتخاب اشتباه هست خانواده امم همیطنور اوناهم دقیقا مثل من بودن ..  یک ماه نامزدی بودیم  ولی خداروشکر بهم خورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤔🤔🤔چه جوری گفت کار کی بوده ینی از بستگان بوده؟؟

داشت از رو قران  سرکتاب باز میکرد و میگفت  تا حتی مریضی شوهرمم گفت  گفت از همین  دعا ها و جادوهاس  برو باطلش کن    و من میدونم و دیدم که اون شخص اهل دعا و دعا نویس و طلسم ایناس 😭😭😭

داشت از رو قران  سرکتاب باز میکرد و میگفت  تا حتی مریضی شوهرمم گفت  گفت از همین   ...

این سرکتابو فهمیدم میگم تو گفتی گفته کار کی بوده ینی اسم اون کسی که طلسم کرده رو آورده؟؟؟

این سرکتابو فهمیدم میگم تو گفتی گفته کار کی بوده ینی اسم اون کسی که طلسم کرده رو آورده؟؟؟

گفت از طرف خانواده شوهرته  میرن پیش این دعا نویس قلابیا بدتر گند میزنن ب زندگی ما 

شوهرم انقدر منو دوست داشت تو هیچ شرایطی به من  چرت و پرت نمیگفت  الان میگه دزدی و   میری تو خیابون   ...... و  از این حرفا 

الان درگوگل سرچ کردم امام علی فرمدند طلسم جادو چشم زخم فال خوب زدن حقیقتدارد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
 گفت از طرف خانواده شوهرته  میرن پیش این دعا نویس قلابیا بدتر گند میزنن ب زندگی ما  ...

خوب یه کاری کن  اول از همه یه خونه تکونی بکن ببین کسی چیزی نیاورده بزاره تو خونه است زیر فرشا  جایی نگاه کن  

😂😂😂 من مامانم کارش جایی گیر میوفته هفت تا قل و ‌الله  میخونه طرف ساکت میشه نکنه برا شماهم خو ...

نه من حالت ادمای که طلسم شده بودن رو داشتم مثلا غروبا همش گریه میکردم نمیتونستم بدی طرف مقابلم به کسی یگم و....