2821
2789
عنوان

کنکوریا خصوصا پرستارا بیان تو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 59 پست
عزیزم دیگه توایران اینجوریه..معلومه که درمقابسه باپزشک خیلییی ناچیزه.من کارشناس رادیولوژیم..ماهی ۴ون ...

درسته تو ایران خیلی بد وضعیه هیچ چیز بنظرم سر جای خودش نیست

There is GOD💚💚💚 ..
من چند شب بيمارستان بسترى بودم دوتا پزشك اومدن بالاسرم محترم متواضع  ولى امان از بعضى پر ...

اره میتونم پزشکی بخونم و پزشک خوب بشم اما خیلی سخته پزشک باشم و مثلا تخصص هم داشته باشی و انسانیتم نمرده باشه...من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم و خودم بیمار هستم و با پزشکای اینجا اشنایی نسبی دارم خیلی از پزشکا دلم پره همین شنبه مطب یکیشون بودم انقد مراجعه کننده ها رو تحقیر کردن که دوس داشتم گریه کنم به اوضاع اسفناک جامعمون و خصوصا شهرم..جون مریض اهمیتی نداره برای نوبت باید التماس کرد الکی میگن برو سه ماه دیگه بیا نوبت نداریم با اینکه پول داریم میدیم وقت میزاریم تو سرما و گرما پشت در مطبیم اینا هییییچ تهش حتی تشخیص درستی نمیدن و فقط ادمو پاس میدن به اینو اون...بقیشو نگم برات 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نسبت ب کاری ک انجام میدن ناچیزه در مقایسه با پزشک خیلی ناچیزه چون پرستار تقریبا همسان با پزشک و بیشت ...

استرسش زیاده؟ چقد پیش میاد با صحنه های وحشتناک رو ب رو بشی؟ مثلا سوختگی درجه بالا یا مرگ و...پرستاری وقتی فقط مراقبته رو خیلی دوس دارم...میشه بدون شیفت شبم باشه؟

استرسش زیاده؟ چقد پیش میاد با صحنه های وحشتناک رو ب رو بشی؟ مثلا سوختگی درجه بالا یا مرگ و...پرستاری ...

میگم بستگی با روحیت داره 

اره خب صحنه های بد کم نمیبینی مثلا خواهرم پرستار بخش نوزدانه فک کن بچه مریض میارن باید براش لوله تنفسی بذاری رگشو بگیری و... 

اگه تو بخش خون بیوفتی با بیمارایه سرطان لنف مواجه میشی ک درد دارن و بعضیاشون وضعشون ناجوره 

سوختگی رو اگه تو بخشش بیوفتی باهاش مواجه میشی

ن بدون شیفت شب نمیشه مگر اینکه سابقه کار بالایی داشته باشی مثلا بعد از چن سال دیگه شیفت شب بهت ندن 

There is GOD💚💚💚 ..
استرسش زیاده؟ چقد پیش میاد با صحنه های وحشتناک رو ب رو بشی؟ مثلا سوختگی درجه بالا یا مرگ و...پرستاری ...

ولی بعد ی مدت دیگه این صحنه های بد برات عادی میشن و کمک کردنشون شیرینی خاصی بهت میده 

There is GOD💚💚💚 ..
میگم بستگی با روحیت داره  اره خب صحنه های بد کم نمیبینی مثلا خواهرم پرستار بخش نوزدانه فک کن ب ...

اگه برگردی به روزی که انتخاب رشته کردی باز پرستاری اولویتت بود یا نه؟

پرستاری حداقل کار داره...ن مث مامایی ک زحمت بکشی تهش معلوم نیس استخدام بشی اونم منی که پارتیم فقط خداس

پرستاریدانشگاه  آزاد شهریه ش چه قدره؟

بستگی داره به اینکه ورودی چه سالی هستی و اینکه قبولیت عادیه یا خودگردان

برای امسال دانشگاه ابادان که برا عادی حدودا 6میلیون و برای خودگران 8میلیون ترمی میبرن

پارسال دزفول ترمی 7میلیون خودگردانش بود

اگه برگردی به روزی که انتخاب رشته کردی باز پرستاری اولویتت بود یا نه؟ پرستاری حداقل کار داره...ن ...

آره صد در صد چون خیلی زیاد به این رشته علاقه دارم جدا از تمام سختیایی ک داره کاریه ک ب قول خودت تنها کمک ب مردمه  کمک ب کساییه ک تو دوران مریضی و درد کشیدنشون امیدشون ب خدا و توعه و ازت توقع مهربونی کردن دارن

بازار کارشم خوبه خداروشکر 

There is GOD💚💚💚 ..
ولی بعد ی مدت دیگه این صحنه های بد برات عادی میشن و کمک کردنشون شیرینی خاصی بهت میده 

خداروشکر...چون من عاشق اینم که به کسی ک گرفتاره کمک کنم و اگه بتونم کمکی بکنم دریغ نمیکنم ادم مهربونی هستم ولی زودرنج...همین الانم در حد توانم سعی کردم کمک کنم به همه اطرافیام و شدیدا به قانون طبیعت اعتقاد دارم ک همینا همیشه بهم برمیگرده...کاری بهتر از پرستاری پیدا نکردم که بیشترین کمک رو به مردم گرفتار کنه چون واقعا ادمی میخاد ک از جون مایه بذاره

خداروشکر...چون من عاشق اینم که به کسی ک گرفتاره کمک کنم و اگه بتونم کمکی بکنم دریغ نمیکنم ادم مهربون ...

عزیزدلم من مطمئنم دانشگاهی ک میخوای قبول میشی 

خدا جواب این روحیه ی فوق العادتو میده مطمین باش😘😘

There is GOD💚💚💚 ..
اره میتونم پزشکی بخونم و پزشک خوب بشم اما خیلی سخته پزشک باشم و مثلا تخصص هم داشته باشی و انسانیتم ن ...

سخته پزشك باشى و انسانيتت نمرده باشه؟؟؟ 

خيلى حرفت مسخره بود

اين همه پزشك هم هستن كه مثلا گروهاى جراحى جهادى راه ميندازن ميرن مناطق محروم مردم رو رايگان عمل ميكنن 

من زندايياى خودم پزشك هستن چند تا بچه از پروشگاه به سرپرستى گرفتن و تو طرحشون انقدر مريضاشون دوسشون داشتن هنوز بعضى مريضاشون باهاشون در ارتباطن و دعا به جونشون ميكنن

تو هم يكى از اونا باش ....

عزیزدلم من مطمئنم دانشگاهی ک میخوای قبول میشی  خدا جواب این روحیه ی فوق العادتو میده مطمین باش ...

مرسی سلینتا جون روحیه و انرژیمو دوچندان کردی عزیزم از خدا میخام همیشه سالم شاد و پر انرژی کار کنی و لذت ببری از کارت...درخواست دوستی میفرستم که اگه سوالی داشتم ازت بپرسم لطفا قبول کن😘

من دانشجو هستم و تو بیمارستان کار میکنم پرستار هارو میبینم و میفهمم چه اخلاقی دارن

اینجوری نیست که همه پزشک ها بد باشن یا همه پرستار ها بداخلاق باشن انقدر فشار کار زیاد هست که خود به خود خسته میشی و اخلاقت تغییر میکنه و فقط به خاطر خستگی هست زود پیر میشی و زحمت بالایی داره اما خب به نظر من رشته خوبی هست و اما از نظر خیلی پسرا رشته خوبی نیست چون هم دانشجو ها و هم کسایی که پرستار هستن وقتی میان تو محیط بیمارستان یه محیط جدید براشون ایجاد میشه و اونجا خیلیا زود صمیمی میشن و باید خیلی خانم باشی و سعی کنی همه رو عادت بدی به فامیلی صدات بزنن الان من که میرم همه به فامیلی صدام میزنن اما دوستم رو ن چون اونم بهشون رو داده و این خوب نیست اصلا مخصوصا برای محیط بیمارستان و بهتر هست اگر پرستاری خوندی درست رو ادامه بدی 

موفق باشی

سخته پزشك باشى و انسانيتت نمرده باشه؟؟؟  خيلى حرفت مسخره بود اين همه پزشك هم هستن كه مثلا گرو ...

من روحیه خودمو میشناسم اصلا شاید از ادمایی باشم ک با پزشکی عاقبت بخیر نمیشم به شما چه ربطی داره؟! من رتبم سه رقمی هم بشه بازم علاقه ای به پزشکی ندارم و میتونم پرستاری دانشگاه تهران رو انتخاب کنم این کاملا شخصیه و شما در جایگاهی نیستید که بگید من از رو چی پزشکی دوس ندارم یا هر چی...اگه خیلی خوبی و زرنگی دنبال اصلاح خودت باش و سعی کن راجب چیزی که نمیدونی و تو موقعیتش نیستی حرف نزنی...عزت زیاد

عزیزم من به عنوان کسی که تجربه پزشکی دارم،. بهت میگم همه دکترا بد نیست، خوب وقتی نوبت نمیدن یعنی ندارن، پرستاری هم شغل خیلی سختیه،. ببین مثلا 10 تا مریض میدن دسستت، تو زمانت محدوده باید به بدحال توجه بیشتر کنی و کارات و الویت بندی کنی،. بعد مریضا شاکی میشن که چرا بهشون رسیدگی نمیشه، دعوا و فحش، در مورد دکترا هم پیش میاد،. اینکه تو میخوای خدمت کنی خوب همه میخوان، ولی به علت حجم بالای کاری ممکنه رسیدگی نتونی بکنی،. بنظرم پرستاری نرو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز