2777
2789
عنوان

عروسی رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 27 پست

خواهرت چقدر بي عقل هست

فردا همون شوهر منتش ميكنه

خواهر ها چند سالتونه؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عروسی خواهرم باهاش قهربودشدیداها،یه کاری کرده بودکه بشدت ازش دلخوربودم ولی عروسیش رفتموواسه خودم سنگ تموم گذاشتم بهترین لباس پوشیدمو وبهترین ارایشگاه رورفتم کلیم خوش گذروندم ولی اصلاباخودش حرف نزدم،توام برو دیریازودباهام اشتی میکنیدبعدحسرت میخوری،جلوی فامیلم خوبیت نداره مادرت بنده خدا خجالت میکشه

لطفالایک نکنید،ممنون
منم عروسی خواهرم باهاش قهربودشدیداها،یه کاری کرده بودکه بشدت ازش دلخوربودم ولی عروسیش رفتموواسه خودم ...

خواهرم میگه حتی اگه علی از بلاکیت دربیاره ، خودم بلاک میکنم از گوشیش.  ببین چه خواهر بی رحمی دارم

خواهرم میگه حتی اگه علی از بلاکیت دربیاره ، خودم بلاک میکنم از گوشیش.  ببین چه خواهر بی رحمی دا ...

من یه سال بعدازعروسی خواهرم خونش نرفتم دراین حدبودقهرم البته من خودم اشتی نمیکردم خواهرم واقعامقصربودوبدجوردلموشکسته بود،خواهرت خیلی کم عقله،فقط بخاطرمادرت برو،یه لباس خوب بپوش ارایشگاهم برو،ولی جلونرووبهش تبریک نگو اگرنری عروسیش جلوی بقیه بدجلوه داده میشی،بعدشم اگردیدی بعدعروسیشم هنوزداره به کاراش ادامه میده اصلاتحویلش نگیر

لطفالایک نکنید،ممنون