2777
2789
عنوان

من خیلی احمقم

550 بازدید | 46 پست

راستش من دلایل کافی برای طلاق گرفتن دارم، ولی فقط نگران شوهرم هستم بعد از طلاق، کلا یه مدلیه احساس دلسوزی و همدردی ادم می جوشونه، تا حالا هم که باهاش بودم لابد بهمین خاطره، خوب بچه نمی خواد و مدتهاست که روابط زناشویی نداریم، البته وضعش خوبه، پاس خارجی داره، من ۳۵ سالمه و اون ۱۴ سال ازمن بزرگتره، الان دوازده ساله باهمیم...

میخام جدا بشم شاید بتونم دوباره ازدواج کنم و بچه دار بشم، اگر بشه البته، خسته شدم ازش ولی نگرانشم، هر وقت حرف جدایی میشه، یه قیافه موش مرده ای به خودش می گیره دل آدم کباب میشه‌عوضی ولی من دوست دارم بچه و خانواده واقعی داشته باشم

بچه هایی که جدا شدین این حس داشتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقشی خبر نداری🍭😃

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

اگه مشکل دارین بچه به سرپرستی بگیرین  توان مالیشو اگه دارید وقتی همو دوس دارین چرا جدابشین تا راه حل هست 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭
نه من جدا شدم خیلیم حالم بهتر شده بود و خیلی واسه خودم گشتم و تفریح کردم

ببخشید چرا جدا شدی عزیزم؟چندسالته؟

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭