2777
2789
عنوان

هنوز درگیرشم

132 بازدید | 8 پست

نمیخوام برم خونه برادر شوهرم 

شوهرم اول ازم خواهش کردکه به خاطر داداشم بیا  بعد هم دعوا و تهدید که اگه نیای منم دیگه خونه خواهرت نمیام

حالا که تهدید کرده بیشتر لجم گرفته که به خاطر برادرش منو مجبور میکنه رفتارهای توهین امیز و زشت جاریم رو تحمل کنم

هر وقت ما رو دعوت میکنه هر ساعتی که برسیم اونجا تازه میوه هاش رو درمیاره شروع میکنه شستن  یه جوری که من منتظرتون نبودم انگار مهمون سرزده ایم بعد هم کاهو در میاره که سالاد درست کنه  و کلا خودش رو تو اشپزخونه مشغول میکنه نمیاد بشینه کنار ما چای و میوه رو هم اصلا خودش نمیاره میزاره رو میز برادر شوهرم پذیرایی کنه 

سر سفره هم نمیاد بشینه تو اشپزخونه خودش رو سر گرم میکنه  اخر سفره با یه بشقاب غذا که از تو اشپزخونه میاره واسه خودش میاد میشینه

حتی موقعی که زایمان کرده رود رفتیم دیدنش از تو اتاق بیرون نیومد با مامانش رفتن تو اتاق در نیومدن که انگاری فقط اون زاییده 

ما شام خوردیم و کادو دادیم و اومدیم بیرون دم در که بودیم اومد بره دسشویی گفت ببخشید من خواب بودم خواهرشوهرم شام پخت منم ظرف شستم

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....

خونه همچین ادمی واقعا رفتن داره ؟به خصوص که خونه من میاد هم از رو مبل تکون نمیخوره چون میگه تو ماشین ظرفشویی داری کمک نمیخوای 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جوری به شوهرت بفهمون که نرید

اگرم شوهرت اصرار داره که برید وقتی رفتید نادیده بگیرش

اینجور ادما دنبال جلب توجه هستن

میخان بگن ما خاصیم

اصلا بهش توجه نکن و براشم کار نکن با برادر شوهرت بگو بخند کن تی وی ببین 

یجوری برخورد کن که اصلا نمیبینیش و به خاطر اون نیومدین 

حتی اگرم اومد نشست کاملا بی محلش کن 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
خونه همچین ادمی واقعا رفتن داره ؟به خصوص که خونه من میاد هم از رو مبل تکون نمیخوره چون میگه تو ماشین ...

برو خونش کلی بگو بخند با برادرشوهرت بخور تخمه بشکن بیا 😂😂وانمود کن واست مهم نیس

به خاطر شوهرت برو اگه بپذیری که این آدم به هر دلیلی همینه دیگه اذیت نمیشی شعور خودشو نشون میده البته بعضیا کلا تنبل یا بی دست و پان من خودمم به خاطر بچه کوچیک خیلی وقتا شستن میوه یا سالاد میمونه واسه وقتی مهمون میاد 

متاسفانه شوهرم میخاد با بچه ها بره میگه از برادرم نمیگزرم 

منم اگه الان نرم بشم و بخوام برم یه جورهایی فکر میکنه از تهدیدش ترسیدم

به خاطر شوهرت برو اگه بپذیری که این آدم به هر دلیلی همینه دیگه اذیت نمیشی شعور خودشو نشون میده البته ...

این کلا بنای بی احترامی داره 

یه سره هم به شوهر من زنگ میزنه که مهدی خرجی نمیده ما پول نداریم 

درحالیکه خودش کارمنده ولی حقوق خودش رو فقط طلا میخره