2777
2789
عنوان

کی برم سونو واژینال؟

95 بازدید | 14 پست

سلام بچها من تخمدان پلی کیستیک داشتم برای همین چون تاریخ بارداریم مشخص نبود دکتر فرستاد سونو واژینال انجام بدم رفتم سونو گفت که پنج هفته و 5روزته ولی هنوز قلبش تشکیل نشده!!!!

میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره؟ دکتر گفته هفته بعد برم سونو واژینال اگه باز قلب تشکیل نشده بود سقط کنم !!!!!ولی خودمم میگم بزارم بگذره بعد برم؟

به نظرتون چقدر صبر کنم بعدش برم سونو؟

کسی تجربه ای داره؟

خوش باش که هر که راز داند ؛ داند که خوشی خوشی کشاند

چرا واژینال؟؟؟ 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلا نرو باز سونو یکم دیگه صبر کن من دکتر بیشعورم انقدر منو فرستاد سونو تا بچه مرد تو شکمم بچه منم قلبش تشکیل نشده بود

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

طبیعی باردارشدی یا با دارو

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
۱۰-۱۲ روز بعداز اون تاریخی که اولین بار رفتی ..... چقدر دکترا بیشعورند ،مگه از سر راه اوردیم که بند ...

به دکترا ربطی نداره که برا خود من سه بار اتفاق افتاده قلب تشکیل نشده و سقط شده وقتی تشکیل نمیشه دکتر چی کار کنه

به دکترا ربطی نداره که برا خود من سه بار اتفاق افتاده قلب تشکیل نشده و سقط شده وقتی تشکیل نمیشه دکتر ...

اخه به این زودی !!! نمیتونه بگه فعلا برو بعدا بیا تشکیل میشه !باید مستقیم به ادم بگه بیا سقط !!

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
طبیعی باردار شدم من تازه ازدواج کردم وبارداریم ناخواسته است اصلا شوک ام

عزیزم هفته هشتم بری سنو صدا قلبو میشنوی زود رفتی

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞