2777
2789

سلام دوستان 

من ٢٨ هفته و يك روز رفتم سونو گفت كه وزن جنين ١٢٥٥ گرم و موقعيتش بريچه

يك اينكه وزن جنين شما تو هفته ٢٩ چند بوده؟وزن جنينم نرماله؟

اينم بگم كه ديابت دارم و باردارم

دوم اينكه براى تغيير موقعيت جنين به حالت سفاليك چيكار ميشه كرد؟

يوگا باردارى و پياده روى هم ميكنم

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏

سلام لطفا برای تاپیک لعنتی من گزارش بزنید تاپیکم حذف بشه مرسی 

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال مگه هفته های اخر نباید بچه سفالیک باشه؟

دكترم گفت هنوز وقت داره كه باز بچرخه

من حتما ميخوام زايمان طبيعى داشته باشم

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏
دكترم گفت هنوز وقت داره كه باز بچرخه من حتما ميخوام زايمان طبيعى داشته باشم

بله  منم فک میکنم وضعیت اون لحظه بچه اینطوری بوده و ممکنه  تا هفته های اخر تغییر کنه 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
من تو هفته ٣١ رفتم سونو وزن ني نيم يك كيلو و ٨٠٠ بود و وضعيتش سفاليك بود

اره وزن جنين سه ماهه سوم زياد افزايش داره

الان نميدونم چيكار كنم كه سفاليك شه

عه تاریخ زایمانتون چندمه؟

زده ٢٣ فروردين اما چون طبيعى ميخوام مشخص نيس كى باشه دقيق

وزنش که عالیه. موقعیتشم که مدام عوض میشه. من همیشه بریچ بود تو هفته ۲۷ سفالیک شد ولی باز تو ۳۳ هفته بریچ شد. مطمئنم بازم میچرخه. ولی حواست به دیابتت باشه حتما کنترلش کن که دور از جون نی نی آسیب نبینه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
وزنش که عالیه. موقعیتشم که مدام عوض میشه. من همیشه بریچ بود تو هفته ۲۷ سفالیک شد ولی باز تو ۳۳ هفته ...

ممنون عزيزم

تموم تلاشم اينه كه كنترل كنم

منم تو ۲۸ هفته ۱۳۰۰ و بریچ بود هفته اینده که اخرای ۳۴ هفتست میرم سونو ببینم سفالکی شده یا نه منم دلم ...

ايشالا هرچى خيرمونه پيش بياد