2777
2789
عنوان

بارداری با آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 14930 بازدید | 101 پست
عطاری ها گیرمیاد؟؟ مرسی

داروخانه.هم قرص هست هم قطره.قطرش از قرصش اثرش بيشتره ولي يه ذره تلخه.ناشتا بين٢٠تا٤٠قطره صبح ميريزي ته استكان كوچولو كمي هم اب ميريزي توش و ميريزي ته حلقت.هر روز به جز مواقه پريودي بخور.يه تاپيك خيلي قديمي و پربار در موردش هست تو ني ني سايت كه خيليا تو بدترين شرايط بودن و ازش نتيجه گرفتن

ما ملت حسينيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروخانه.هم قرص هست هم قطره.قطرش از قرصش اثرش بيشتره ولي يه ذره تلخه.ناشتا بين٢٠تا٤٠قطره صبح ميريزي ...

قیمت قطره ویتاگنوس چنده؟؟ همجا گیرمیاددیگه؟؟؟ 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
عزیزم شما باردار شدید؟ رفتید عکس رنگی؟

سلام عزیزم شمام لتروزول میخورین؟؟؟

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
سلام عزیزم شمام لتروزول میخورین؟؟؟

بله من ۳ماه کلومفین خوردم بی نتیجه ۲ماه لتروزول بی نتیجه ماه ۶لتروزول و کلومفین باهم خوردم ک ی فولی ۲۰داشتم روز ۱۳امپول زدم…الان منتظرم ببینم چی میشه😢خیلی نا امیدم…نمیدونم ی حسی میگه باردار نیستم و نگرفته انقدرررررر هر ماه هر ماه بی بی منفی دیدم مطمینم حامله نیستم…

بله من ۳ماه کلومفین خوردم بی نتیجه ۲ماه لتروزول بی نتیجه ماه ۶لتروزول و کلومفین باهم خوردم ک ی فولی& ...

همسرتون آزمایش اسپرم داده؟؟؟منم این ماه لتروزول خوردم فولی هام خیلی خوب بودولی متاسفانه نشد و پریود شدم حالا دکترم آزمایش اسپرم نوشته براهمسرم گف احتمالا همسرت ضعیفه..منم ۹ ماه شده ک اقدامم خیلی خسته شدم نگرانم ازمایش اسپرم همسرم خوب نباشه خیلی استرس دارم😫😫😫

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
همسرتون آزمایش اسپرم داده؟؟؟منم این ماه لتروزول خوردم فولی هام خیلی خوب بودولی متاسفانه نشد و پریود ...

بله داد خب بود

من چند ماهه سونو میدم روز ۱۳ فولیکول بالای ۲۰دارم 

نمیدونم چرا نمیگیره چرا نمیشه…

روزی ۴تا متفورمین میخورم

قرص آی پی ۶

قرص اووبوست

پودر اینوفولیک

لتروزول

کلومفین

امپول آزاد سازی

ناشتا عسل سیاه دونه

هر شب زیر شکممو با روغن سیاه دونه میمالم

قطره ویتاگنوس

و…..اصلااااا نگم برات …وزنم ۵۵کیلو تو خونه ورزش میکنم

ولی….الانم استرس افتاده ب جونم نکنه لوله هام بستس

خیلییییی میترسم خیلیییییی 

بله داد خب بود من چند ماهه سونو میدم روز ۱۳ فولیکول بالای ۲۰دارم  نمیدونم چرا نمیگیره چرا نمی ...

ازمایش پرولاکتین هم دادین؟؟؟خب عزیزم عکس رنگی رو حتما برو خیلیااااا بعدعکس رنگی باردارشدن

همسرتون آزمایش اسپرم داده؟؟؟منم این ماه لتروزول خوردم فولی هام خیلی خوب بودولی متاسفانه نشد و پریود ...

اصن میدونی خیلی خستم قلبم روحم وجودم…خیلیییییی دلم بچه میخواد…خیلی تو خودمم خیلی ناراحتم….با خدا قهر میکنم گریه میکنم خودمو با عروس عموم با دختر داییم که از منم کوچیکتره دوتا بچه داره مقایسه میکنم…دوستدارم بمیرم

ازمایش پرولاکتین هم دادین؟؟؟خب عزیزم عکس رنگی رو حتما برو خیلیااااا بعدعکس رنگی باردارشدن

آره پرولاکتین تیرویید آزمایش کل …

خیلی میترسم لوله هام بسته باشه

چرا باید بسته باشه چرا من؟؟؟؟

من ۲۴ساله…الان همش دنبال علایم انسداد لوله رحمم

همش فکر میکنم واقعا شاید لوله هام بستس

سرعت اسپرم خوبه فولی ۲۰-۲۱ خوب چرا نباید بگیره

ی ماه نمیگیره دوماه نمیگیره سه ماه نمیگیره…خدا چقدر دیگ میخواد منه بدبخت ‌امتحان کنه

آره پرولاکتین تیرویید آزمایش کل … خیلی میترسم لوله هام بسته باشه چرا باید بسته باشه چرا من؟؟؟؟ من ...

منم دقیقا همینم خیلی ناامیدم میگم نکنه هیچوقت نشه خدایا😓 شما ک اینهمه راهو رفتی عکس رنگی ام برو دیگه چاره چیه