2777
2789
عنوان

بارداری با آمپول اچ سی جی

14757 بازدید | 101 پست

سلام خانما من تازه وارد این برنامه شدم.

کسی هست که با آمپول اچ سی جی باردار شده باشه؟؟فولیکولم هم۲۱بوده امیدی هست

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارا کردین ک فولیکولتون ب این اندازه رسید؟؟؟ مال من زیر ده هست همه نوع دارو هم مصرف کردم

تو پریودی گرمی زیییااااد بخور

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
تو پریودی گرمی زیییااااد بخور

فایده نداره فولیکول هشت داشتم سیاه دونه و عسل یکماه خوردم تخم هویچ کتان حلوای سیاه ماه بعدش رفتم سنو گفت کمتر از6هست. 😢

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
چیکارا کردین ک فولیکولتون ب این اندازه رسید؟؟؟ مال من زیر ده هست همه نوع دارو هم مصرف کردم

برامن دکترم از پنج پریودی قرص لتروزول داد روزی سه تا تا ۹پریودی،بعدشم سه تا آمپول اچ ام جی ۵-۷-۹پریودی زدم،روزه ۱۵پریودیم هم رفتم سونو اندازه فولیکولم ۲۱شد بعدش یه آمپول اچ سی جی۵۰۰۰داد همون شب زدم بعدش سه شب پشت سرهم نزدیکی کردم.نمیدونم باردار میشم یانه

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

من ماه قبلش ۹ بود  ولی بعد از پریود در کنار دارو هام دمکرده رازیانه و عسل خوردم تا قبل از تخمک گذاری بنظرم اونم تاثیر دارع 

غصه نخور همه چی درست میشه...