2777
2789
عنوان

بچه دار نشدم

804 بازدید | 68 پست

سلام من چهار ساله ازدواج کردم دوران عقد خیلی خوبی داشتم اما بعد از عروسی مدام دعوا... شوهرم خیلی بچه دوست داره اما بچه دار نشدیم دکتر هم رفتیم فعلا خبری نیست. یک بار هم سقط داشتم تو دو ماه و نیمی  مشکلم اینه که شوهرم مدام برای بچه دار نشدن سرزنشم میکنه .. هر بحثی رو به بچه ربط میده و بارها و بارها گفته فقط هدفش از ازدواج این بوده که بچه دار بشه  نمیتونم یک انتقاد کوچیک ازش بکنم داد میزنه توهین میکنه قهر میکنه هیچ وقت هم برای آشتی پیش قدم نمیشه معذرت خواهی هم نمیکنه.. الان هم قهره 10 روزه..من خیلی بهش وابسته هستم و اذیت میشم ولی اون عین خیالش نیست بعضی وقتها تا صبح گریه میکنم اصلا صورتش رو برنمیگردونه بگه چته تو؟ خیلی افسرده و داغونم..خسته شدم هیچ احساس امنیت و خوشبختی ندارم.. چی کار کنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دار نشو 

تا رابطه ات با خودش درست نشده بچه دار نشین

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

رویه تو عوض کن 

مردا بدشون میاد از زن های گریه کن 

انقد از خودت ضعف نشون نده 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

واسه سه چهار سال اينطوري ميكنه?

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه دار هم بشین اخلاقش عوض نمیشه فقط بهانه ش عوض میشه

مشکل ناباروری دارین؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الهی عزیزم...😔

کدوم شهرین؟

من یه خانومی رو بهتون معرفی میکنم ک هیچکس از پیشش دست خالی برنگشته...حتی دختر خالم ک ۲۳ سال بود بچه دار نمیشد رفت نتیجه گرفت

زن عموم ۱۲ سال بود حسرت بچه داشت نتیجه گرفت

اگه همسرتون راضی میشه بیاین شهر ما درمان شین

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...