2777
2789
عنوان

کف پای دخترم خیلی درد داره😔😔😔

8694 بازدید | 15 پست

دخترم ۳ سال و ۱۰ ماهشه یه هفته ای هست میره مهد...از شنبه همش میگه پام درد میکنه یه ذره روی پاش و کف پاشم قرمز شده،کف پاشم خیلی داغه ولی بدنش خنکه...به نظرتون چرا اینطوری شده؟از فعالیت بالاست یعنی؟؟

به خدا دیگه حالم از دکتر رفتن بهم میخوره بس که به هر دلیلی بردمش دکتر،خودشم خسته شده بچه😥😥کسی تجربه ای نداره؟؟؟

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

نکنه سوزنی چیزی رفته توپاش؟ عکس از پاش گرفتی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زخم نیست فقط مثل ضرب دیدگی قرمزه

اخه سوزن بره اصلا پیدا نیست زخم نمیشه ولی ملتهب میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نه اینکاری که میگم بکن 

حساسیت داره به یه چیزی .  که اصولا یا خاکه یا یه ماده ی غذایی که به صورت اسانس تو یه چیزی بوده . مثل آدامس دارچینی که تو ادامس میریزن .

شربت هیدروکسی زین بخر و بهش بده بخوره . دستورشم میتونی از خود داروخونه بپرسی . 

دختر من هر وقت آدامس دارچینی خورد اینجوری شد . کف پاش دونه دونه  قرمز و داغ میشه و دردناک . به خود دارچین حساسیت نداره ولی اسانسش آره .

دکتر هیدروکسی زین داد هر ۸ ساعت 

اخه سوزن بره اصلا پیدا نیست زخم نمیشه ولی ملتهب میشه

نمیدونم حالا یه چکش میکنم ولی درد سوزن ناجوره این میگه فقط کف پام درد میکنه

نه اینکاری که میگم بکن  حساسیت داره به یه چیزی .  که اصولا یا خاکه یا یه ماده ی غذایی که ...

جدی؟دخترت کمی واسه راه رفتنم اذیت میشد؟؟؟

آخه کمر به پایینشم کلی جوش زده ولی چون بقیه بدنش نبود گفتم حساسیت نیست

جدی؟دخترت کمی واسه راه رفتنم اذیت میشد؟؟؟ آخه کمر به پایینشم کلی جوش زده ولی چون بقیه بدنش نبود گفت ...

اصن راه نمیرفت 

کل کف پاشو میگرفت . بغلش میکردیم اینور اونور میرفت .

نوشتی مثل ضرب دیدگی 

ببین ضرب دیدگی یه جای خاص قرمزی  یه سره داره. دختر من عین نقطه های درشت قرمز میشد و پخش بود تو کف پاش . پاشنه پاش خیلی بیشتر بود 

اصن راه نمیرفت  کل کف پاشو میگرفت . بغلش میکردیم اینور اونور میرفت . نوشتی مثل ضرب دیدگی  ...

نه نقطه نقطه نیست..مثلا یه دایره رو پاشنه پاشه،بعد یه دایره کمی بزرگ روی پاشه...تو این مایه ها..به خدا دارم دیوونه میشم هرروز یه چیزشونه

نه نقطه نقطه نیست..مثلا یه دایره رو پاشنه پاشه،بعد یه دایره کمی بزرگ روی پاشه...تو این مایه ها..به خ ...

آره میدونم اینا تا بزرگ بشن ما پیر شدیم و هیچی ازمون نمیمونه 

حساسیته احتمال زیاد 

آره میدونم اینا تا بزرگ بشن ما پیر شدیم و هیچی ازمون نمیمونه  حساسیته احتمال زیاد

خدا کنه فقط حساسیت باشه حالا عصرواسش شربتشو میخرم ببینم بهتر میشه