2777
2789
عنوان

بچه ها يه سوال خانه داري دارم يه لحظه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم مینداختم.واسه من 6کیلویی😭اتفاقا روتختی مم کثیفه باید بدم خشکشویی 25 تومن واسه یه شستن😭

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نميدونم چيكار كنم هي به شوهرم ميگم ببر خشكشويي ميگه باشه بعدا

خودت ببر خب اگه نزدیکته من پتو مسافرتی میندازم ولی روتختی و پتوهامو میدم خشکشویی کاور میکنه با نرم کننده میشورن عالی خوشبو تحویل میدن چه کاریه ماشین لباسشویی رو خراب کنم 

من بودم مینداختم.واسه من 6کیلویی😭اتفاقا روتختی مم کثیفه باید بدم خشکشویی 25 تومن واسه یه شستن😭

اره بابا من اون دفعه دادم ٣٠ تومن

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
بده خشكشويي ، هم خراب نميشه هم دردسر پهن كردنش و خشك شدنش رو نداري. باز به شوهرت بگو.

شوهرم گفت با ماشين لباسشويي نشور چون آب بگيره بيشتر از ٩ركيلو ميشه ولي نميدونم خودش كه تنبله نميبره

منم اجازه ندارم ببرم 😐

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
نميدونم چيكار كنم هي به شوهرم ميگم ببر خشكشويي ميگه باشه بعدا

بنظرم بندازاگه کندکارکرددرش بیار اخه منم ی خرس دارم که داخل پشم شیشه س وقتی انداختم داخلش براشستن اصلانچرخید خرسمم زیادبزرگ نبودانداره بچه ۱سالس

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲