2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بلد باشی فوت و فن خرید رو  مثلا من برای شیرینی برنجی برنج خیلی ریز رو میبرم کارخانه برنجک ...

منم دارم کیک و چیزای مبتدی درست میکنم. کیک یزدی. کیک قالبی شیرازی. باسلوق ژله ای. پیراشکی . زیاد خوب نيس درآمدش. اما چون علاقه زیاد دارم نمتونم دس بکشم طعمش واقعا با اون چیزایی ک تو مغازس فرق میکنه. و خوشمزه تره. اما نمیدونم چرا مشتری طرف مواد غذایی بازاری میره تا . خونگی. انگار دوس دارن کیک شیرینی بخورن ک توش پر مواد شیمیایی باشه. 😡😡😡😡

منم دارم کیک و چیزای مبتدی درست میکنم. کیک یزدی. کیک قالبی شیرازی. باسلوق ژله ای. پیراشکی . زیاد خوب ...

چه بد. اما نباید که ناامید بشی دست از تلاش برداری . بازم آفرین به پشت کارت مطمئن باش موفق میشی

منم دارم کیک و چیزای مبتدی درست میکنم. کیک یزدی. کیک قالبی شیرازی. باسلوق ژله ای. پیراشکی . زیاد خوب ...

اره بابا واسه همین میگم پدر ادم در میاد تا چهار تا مشتری بگیره 

میدونی من چه قدر ضرر کردم تا جا افتادم خداروشکر

خدایی دور از تعریف تو کارم خیلی وجدان دارم 

خدا به دل ادم نگاه میکنه روزی میده 

من یه بار خواستم شکر میکس کنم پودر قند بشه قاشق پلاستیکیم تو تیغه گیر کرد و چرخ سد راحت میشد پلاست خورده رو برداشت نسبت به پودر قند درشت بودن ولی اونو گذاشتم واسه مصرف خونه دوباره درست کردم 

وجدانم راضی نشد گفتم شاید خدا ازم دلگیر بشه

سعی بری بانکها کارمندها بانک مشتری بشن صبحها میتونی براشون شیرینی ببری طلافروشی ها و مغازه هایی که میدونی درآمدشان خوبه

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
چون ارزونتره.😭 ما کلی عذاب میکشیم سالم می‌پزیم ولی نمیخوان

واقعااا ذائقه ها تغییر کرده . مردم بیشتر سمت چیزای ناسالم میرن. چون فکر میکنن بهداشتی تره اما نمیدونن که خونگی یه چیز دیگس

هر جا هستی دلت خوش باشه و سرت سلامت ماهم چند سالی لوشان بودیم یه دوسالی میشه برگشتیم قزوین

برو بانکها کارمندها ی بانک خوب میخرن 

طلافروشی ها و مغازه هایی که در امد خوبی دارن خوب میخرن اتفاقا من همیشه مواد اونجا میخرم هیچ میدونستی از بقیه شهرها قزوین ارزونتره 

حتی پرسیدم از شیرینی فروشی های گیلان کجا مواد میخرید اکثرا گفتن قزوین

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔