2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتون زشته که تاپیک دیگرانو خراب میکنید

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
انقد به عمق فال اعتقاد داری؟؟؟ جنسیت؟؟؟☹😐

اره اعتقاد نداری نمیگیرم

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
باید به نیتت چایی بخورم

خب عامو بگو نی نی یار بیاد این مسخره بازیا چبه🤦🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اره اعتقاد نداری نمیگیرم

به نیت من اب بخور من تشنمه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اینجوری نمیشه یکی تاپیک بزنه منو تگ کنه اونجا دونه دونه براتون فال بگیرم خودم نمیتونم تاپیک بزنم ۶ ...

من میزنم بیا

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕
اسی چقدر خوشگله منم میخام یاد بگیرم ازکجا یاد گرفتی

عزیزم من انواع بافت رو بلدم ولی تا به حال دیتکش نبافته بودم اولش واسم یکم سخت بود دوتا بافتم ولی خوب در نیومد بلاخره راهشو پیدا کردم.هرچقدر تو نت سرچ میکردم درست و حسابی توضیحی واسه دستکش پنج انگشتی پیدا نکردم

کارتون زشته که تاپیک دیگرانو خراب میکنید

من اولین باره اینکارو میکنم چون خودم نمیتونم تاپیک بزنم

امروز میخوام رایگان تا جایی که میتونم فال بگیرم برای بقیه

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
سرگرمیه دیگه

داره چرت میگه کلا😒